Boerenbusiness Melkprijsvergelijker

DOC Kaas

Nieuws Melk

Topmelkstroom DOC Kaas in lijn met A-ware en RFC

DOC Kaas houdt de melkprijs over april gelijk aan vorige maand. Met de introductie van de nieuwe melkstroom Tuurlijk! kan de kaasmaker zich nu meten met FrieslandCampina en A-ware die de Melkprijsvergelijker, inclusief bonussen, al bijna jaar en dag domineren. 
Dinsdag 17:15 uur

Podcast BB Marktkwartier

'Melkprijs 4 tot 5 cent hoger voor mestcompensatie'

Mest is het hoofdpijndossier voor de Nederlandse melkveehouderij. In Boerenbusiness Marktkwartier bespreken onze marktspecialisten Wouter Baan en Klaas van der Horst met presentator Eric de Lijster de huidige stand van zaken en de mogelijke scenario's in het mestdossier. De trend in de melkprijzen komt voorbij aan de hand van de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker.
Dinsdag 10:00 uur
Vreugdenhil

Nieuws melk

Stabiel Vreugdenhil ook scherp in Belgische markt

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de gangbare en biologische melkprijzen voor april gelijk aan die in maart. Daarbij is het bedrijf vanaf deze maand ook melk gaan ophalen van Belgische leveranciers. Zij ontvangen een melkprijs die gelijk is aan de Nederlandse en die Vreugdenhil gelijk bij de beste uitbetalers schaart.
11 April 2024
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws melk

Leerdammer geeft melkprijs april 'onsje meer'

Lactalis Leerdammer behoort voor de maand april tot de kleine groep verhogers van melkgeld, maar het is net als bij FrieslandCampina slechts 'een onsje meer'. Het tekent de huidige situatie in de zuivelmarkt. Verwerkers zetten kleine of geen stappen vanwege gebrek aan richting.
4 April 2024
Cono Kaasmakers

Nieuws melk

Cono noteert bescheiden plus melkprijs over maart

Cono Kaasmakers heeft de voorschotmelkprijs over maart een nieuwe plus gegeven. Vergeleken met de gemiddelde melkprijsverhoging over maart blijft de producent van onder meer de Beemsterkazen echter iets achter.
3 April 2024
Royal A-ware

Nieuws Melk

A-ware houdt even de pas in met melkprijs april

A-ware houdt even de pas in met de melkprijs voor april. Dit geldt voor zowel Nederland als België. Hiermee volgt de zuivelverwerker de stap die het Scandinavische Arla en in wezen ook FrieslandCampina hebben gezet.
3 April 2024
Arla Foods

Nieuws Melk

Zuivelcoöperatie Arla tornt niet aan melkprijs april

Met de seizoenspiek qua melkaanvoer voor de deur houdt Arla de uitbetalingsprijs stabiel. De Scandinavische zuivelcoöperatie spreekt van een stabiele markt.
28 Maart 2024
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas zet tandje bij met voorschotprijs maart

DOC Kaas zet een tandje bij met de voorschotprijs voor maart. De coöperatie noteert de op één na sterkste verhoging voor deze maand en schuift daarmee meer op naar de middenmoot van melkgeldbetalers in Nederland.
18 Maart 2024

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden