Melkprijs Cono Kaasmakers

kaas Cono Beemster

Nieuws Melkprijsvergelijker

Reputatie Cono loopt deuk op met laagste melkprijs

Cono Kaasmakers staat bekend om de hoge melkprijs, maar die reputatie wordt op dit moment niet waargemaakt. Ondanks een ruime verhoging staat de Noord-Hollandse coöperatie over juni onderaan in de melkprijsvergelijker van Boerenbusiness. 'Natuurlijk is dit vervelend, maar we laten ons de kop niet gek maken', aldus Cono-directeur Wim Betten. De situatie ligt genuanceerder volgens hem, zo reageert hij desgevraagd. 
5 Juli 2022
Cono

Nieuws Melk

Cono Kaasmakers verhoogt melkprijs voor april

Cono Kaasmakers noteert voor april voorlopig de hoogste kale voorschotprijs neer. De weidemelkprijs van Cono staat eveneens bovenaan.
3 Mei 2022
Cono Beemster

Nieuws melk

Cono geeft maart-voorschot extra duw omhoog

Cono Kaasmakers geeft de voorschotmelkprijs over maart een extra zet omhoog ten opzichte van de voorgaande maanden. In januari hield de coöperatie de prijs gelijk, in februari kwam er een plus, over maart volgt een extra grote stap omhoog.
2 April 2022
Cono

Nieuws melk

Cono zet hogere melkprijs neer over 2021

Cono Kaasmakers zet over 2021 een contante melkprijs neer die hoger uitpakt dan over 2020 werd uitbetaald. De nabetaling is iets lager dan over dat jaar, maar de duurdere melkprijs compenseerde dat ruimschoots.
24 Maart 2022
Cono

Nieuws Melk

Cono schakelt naar hogere versnelling met melkprijs

Cono Kaasmakers versnelt de verhoging van de melkprijs voor de maand februari, waarmee de maximale prijs voor februari bijna op €49,00 per 100 kilo uitkomt.
2 Maart 2022
kaas Cono Beemster

Nieuws Melk

Cono houdt over januari de voorschotmelkprijs gelijk

Cono Kaasmakers houdt de (voorschot)melkprijs over januari gelijk aan die van december. De coöperatieve kaasconcern uit Westbeemster is daarmee de enige zuivelverwerker die dit doet voor de eerste maand van dit jaar.
4 Februari 2022
Cono

Nieuws Melk

Cono verhoogt voorschot december met krap 1 euro

Cono Kaasmakers verhoogt de voorschotprijs over december met krap €1,00 naar een kale prijs van €42,70. Daarmee betaalt het niet de hoogste melkprijs voor deze maand. Ook inclusief toeslagen is Cono dan geen koploper, maar gemiddeld over het hele jaar zit de coöperatie wel bovenaan.
4 Januari 2022
Cono

Inside Melk

Cono voert prijsverhoging op voor november

Cono Kaasmakers voert het tempo van prijsverhogingen geleidelijk verder op. Over november noteert de coöperatie een plus van €1,64 per 100 kilo. De maand ervoor bedroeg de verhoging ruim €1. Cono blijft daarmee aan de bovenkant van het melkprijsspectrum.
3 December 2021

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief