Bedrijfsnieuws Beyond Meat

Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Beyond Meat

Beyond Meat zet grote stappen in fastfoodketen

Beyond Meat zet de eerste maanden van het jaar stevige stappen in de fastfoodketen. De producent van plantaardige alternatieven voor vlees heeft deze week bekendgemaakt een driejarige overeenkomst te hebben bereikt met fastfoodketen McDonalds. Ook kondigt het bedrijf aan een samenwerking te starten met Yum!-merken, waaronder KFC, Taco Bell en Pizza Hut vallen. Het blijft rivaal Impossible Foods daardoor een stap voor.
4 Maart 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Joint venture

PepsiCo en Beyond Meat richten joint venture op

Een recent opgerichte joint venture tussen PepsiCo en Beyond Meat moet het aanbod van innovatieve snacks en dranken op basis van plantaardige eiwitten vergroten. Met het 'PLANeT Partnership' wil PepsiCo zijn duurzaamheidsdoelen nastreven, terwijl de producent van vleesvervangers zo juist een grotere doelgroep hoopt te bereiken.
28 Januari 2021
McDonalds

Nieuws Vleesvervanger

Ook McDonald's zet vegaburger op menukaart

Na Burger King gaat ook McDonald's op de vegetarische tour. De fastfoodketen komt onder de naam McPlant volgend jaar met een burger en een aantal andere vleesvrije alternatieven op de markt.
12 November 2020
melk

Nieuws Impossible Foods

Amerikaans bedrijf zet zwaar in op koevrije melk

Het Amerikaanse bedrijf Impossible Foods claimt een prototype te hebben van koevrije melk. Volgens topman Patrick Brown heeft dit product dezelfde textuur en smaak als koemelk. Het bedrijf heeft nog geen plannen om het op de markt te brengen, maar wil concurreren met zowel koe- als plantaardige melk. 
22 Oktober 2020
Beyond Meat

Nieuws Beyond Meat

Beyond Meat bouwt nog een vegafabriek in Nederland

Nederland vegaland? Als het aan de Amerikaanse fabrikant van vleesvervangers Beyond Meat ligt wel. Afgelopen donderdag (4 juni) opende het bedrijf haar deuren van de nieuwe fabriek in Zoeterwoude. Vandaag werd bekend dat het niet bij 1 fabriek blijft: Beyond meat heeft een fabriek in Enschede aangekocht.
11 Juni 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden