ALV stemt voor

Jansen en Douma keren terug als POV-bestuurders

20 Maart 2017 - 1 reactie

Mogen Ingrid Jansen en Eric Douma alsnog terugkeren als bestuurders van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV)? Dat was maandagavond 20 maart de cruciale vraag op de ledenvergadering van de varkenshouders. Zij stemden voor. 

Met als motto: 'de boer aan het roer' was het aan de leden van de POV om te bepalen of zij alsnog hun vertrouwen stellen in Jansen en Douma. Het ging om een hernieuwde aantreding als voorzitter en vicevoorzitter. 

Van de ruim 120 aanwezige leden stelt ruim 90 procent opnieuw het vertrouwen in de opgestapte bestuurders. Daarmee treden zij opnieuw toe als respectievelijk voorzitter en vicevoorzitter. De overige bestuursleden Johan van Hal, Frank Donkers en Mark Tijssen trokken zich terug. Jansen en Douma vormen nu met zijn tweeën het bestuur.

De benoeming geldt voor 6 weken. De volgende ALV is op 1 mei. Dan wordt een overgangsbestuur gekozen.   

Donderdag 9 maart jl. gooiden de voorzitter Jansen en vicevoorzitter Douma de handdoek in de ring, na een vertrouwensbreuk binnen het bestuur.

boerenbusiness.nl

Wouter Baan

Wouter Baan is redacteur voor Boerenbusiness en focust zich op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
In tijden als deze houden we je graag op de hoogte van objectieve en transparante marktinformatie, aangevuld met heldere prijzen en noteringen. Daarom haal je deze maand meer uit jouw gratis Boerenbusiness Account. Je krijgt van ons in de maand juli 10 gratis premium-artikelen cadeau. Meld je aan
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Paul 21 Maart 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/varkens-voer/artikel/10873853/Jansen-en-Douma-keren-terug-als-POV-bestuurders-]Jansen en Douma keren terug als POV-bestuurders[/url]
Het beste denkbaar!
U kunt niet meer reageren.
Boerenbusiness Award

Win jij dit jaar de Agribusiness Award?

Maak kans op een mediapakket en een vervolgtraject van ABN AMRO

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

Nieuws Varkens

Brede steun voor herkozen POV-voorzitter Verriet

Interview Verriet en Duteweerd

POV praat met ministerie over liquiditeitssteun

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief