Per 22 februari

Henk Bleker voorzitter Veelogistiek Nederland

18 Februari 2014 - Redactie Boerenbusiness

Henk Bleker wordt voorzitter van Veelogistiek Nederland. Het bestuur draagt de oud staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie 22 februari voor.

Veelogistiek Nederland is ontstaan uit de fusie van de Nederlandse Bond van Handelaren in Vee (NBHV), de Nederlandse Bond van Waaghouders van Levend Vee (NBW), GNV en Veetrans.

Het bestuur van Veelogistiek Nederland ziet in Bleker de ideale kandidaat voor het voorzitterschap van de nieuwe organisatie. ‘Door zijn connecties, kennis van de sector en gedrevenheid, vormt hij een deskundige gesprekspartner voor bedrijven binnen en buiten de sector en de overheid. Het bestuur heeft er veel vertrouwen in dat Bleker de belangen van Veelogistiek Nederland goed kan behartigen.’

Bleker heeft Bestuurskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en promoveerde rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een eigen adviesbureau te hebben gehad en actief te zijn geweest in de Provinciale Staten in Groningen was Bleker in de periode van 2010 tot 2012 staatssecretaris van Economische Zaken.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden