Interview Grietsje Hoekstra

Wanneer crowdfunding werkt voor melkveehouder

9 Mei 2016 - Redactie Boerenbusiness

Crowdfunding wordt steeds populairder en daar springt Cono Kaasmakers handig op in. Zij begonnen met Cowfunding. Grietsje Hoekstra, duurzaamheidsmanager bij Cono, vertelt daar alles over in interview met Boerenbusiness. 

De eerste melkveehouders in de Beemster zijn begonnen met Cowfunding. Een project wat aan het begin van 2016 van start is gegaan. Het grote verschil met crowdfunding is dat het hier om relatief kleine projecten gaat, maar die wel bij kunnen dragen aan de rol van een melkveebedrijf in de omgeving. 

Voorbeelden daarvan zijn een project rondom een ooievaarsnest, een melkbar of een verandering aan de stal, waardoor het publiek kennis kan maken met een groot melkveebedrijf. Dat het nog niet zo simpel is als het lijkt blijkt uit de ervaringen opgedaan door Cono, maar ook dat een goed plan heel succesvol kan zijn. 

Meer te weten komen over crowdfunding of Cowfunding kom dan naar de Crowdfunding Day op 25 mei in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie. Heeft u een marktabonnement op Boerenbusiness.nl, dan ontvangt u 50 procent korting op de ticketprijs!  

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten

Nieuws melk

Cono noteert bescheiden plus melkprijs over maart

Nieuws Melk

Cono Kaasmakers verrast met nabetaling

Nieuws Melk

Cono plust opnieuw bij met voorschotprijs februari

Nieuws melk

Cono houdt voorschot voor vierde keer gelijk

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden