Interview Edin Mujagic

Euro heeft alle potentie als dé wereldmunt

8 Juli 2016 - Redactie Boerenbusiness - 3 reacties

Nederland is rijk geworden dankzij een sterke gulden. Rekening houdend met deze gedachte is het eigenlijk volstrekt onlogisch dat de Europese Centrale Bank er alles aan doet om de euro te verzwakken.

Volgens Edin Mujagic kan het huidige monetaire beleid veel lering trekken uit de lessen van de geschiedenis en daarom schreef hij het boek ‘Monetaire geschiedenis, waardevolle lessen uit het guldentijdperk’. Samen met Wouter Baan blikt Mujagic terug en vooruit op enkele monetaire ontwikkelingen. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten
Reacties
3 reacties
Rabo 9 Juli 2016
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/bb-tv/video/10870592/Euro-heeft-alle-potentie-om-dé-wereldmunt-te-worden]Euro heeft alle potentie om dé wereldmunt te worden[/url]
De euro zal geen 10 jaar meer zijn als het in Europa zo doorgaat.
Engeland zal het eerste herstellen.
Realist 9 Juli 2016
Engeland zal als eerste weer terugvallen op het gebruik van steenkolen zul je bedoelen.
Valt overigens niet op, de meeste gebouwen zijn er nog zwart van.
boelie 9 Juli 2016
Hallo Rabo 70 procent van de burgers/kiezers is helemaal klaar met de EU de nationale regeringen schuiven alles te pas en te onpas op EU regels.Deze minachting en arrogantie heeft jaren zijn gang kunnen gaan.Dit is echt het begin van het eind aan de EU.Het had gewoon een economische unie moeten blijven zonder al die politieke bemoeienis.En Wereld munt nooit niet. Dat is en blijft de dollar want onze USA broeders gaan dat echt niet pikken.
Edin 9 Juli 2016
Eens met iedereen hier. Ik zeg alleen dat de euro in principe alles heeft om de wereldmunt te worden. Maar wordt het niet want Europa maakt er een potje van. Niet alleen van de euro maar van het project EU ook.
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden