Varkens in Nood: de supermarkt is het probleem

Varkenshouders zijn vaak kop van jut in de reclamecampagnes van Varkens in Nood. Maar zijn varkenshouders wel het probleem? Want, wie goed luistert naar de woorden van Hans Baaij, voorzitter van Varkens in Nood, hoort dat het probleem eigenlijk bij de supermarkten ligt. 

In een gesprek met Boerenbusiness marktwatcher Wouter Baan wordt het streven van Varkens in Nood ontleed. 

6 December 2016|Boerenbusiness TV

1 reactie
Reacties Reageer
Gebruiker
daan 6 December 2016
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/bb-tv/video/10872565/Varkens-in-Nood:-de-supermarkt-is-het-probleem]Varkens in Nood: de supermarkt is het probleem[/url]
blijkt Carolien van NVV toch gelijk te hebben, als ook bio niet goed genoeg is waarom onze horen naar hen laten hangen?? vleesvervangers! dus waarschijnlijk moeten we de sponsoren van VIN daar zoeken. Maar het is helder. Niet erg dat standpunt, maar zeg het rechtuit en draai er niet omheen.
Gebruiker
Yomi 6 December 2016
Wie goed luistert hoort dat Baay niet zo heel veel zegt en geen directe antwoorden heeft en geeft.
Wie goed luistert hoort dat Baay zegt dat Varkens in Nood past stopt als varkens een fatsoenlijk leven hebben, maar dat hij zelfs biologisch eigenlijk niet goed genoeg vindt.
Wie goed luistert hoort dat Baay zegt dat bedrijven kleiner moeten worden. Raar dat ze dan bij een heel groot zeugenbedrijf een hoop jute zakken gaan brengen.
Wie goed luistert hoort Baay zeggen dat mensen geen varkensvlees moeten eten dat niet minimaal 2 sterren heeft.....De meeste varkensbedrijven moeten dus volgens Varkens in Nood gewoon weg.
U kunt niet meer reageren.