Grashoff: Veehouderijsector moet verder inkrimpen

Volgens Rik Grashoff, Tweede Kamerlid namens GroenLinks, klopt het dat GroenLinks op bepaalde gebieden in de landbouw flink wil ingrijpen. Zo wil de partij bijvoorbeeld dat de veehouderijsector kleiner wordt.

Wat vindt GroenLinks van een landbouwminister en hoe kijkt de partij aan tegen de kritiek van de boeren? Dit en meer hoort u in deze aflevering van Boerenbusiness TV Politiek. 

9 Maart 2017|Boerenbusiness Politiek TV

3 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
Fier 9 Maart 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/bb-tv/video/10873709/Grashoff:-Veehouderijsector-moet-verder-inkrimpen]Grashoff: Veehouderijsector moet verder inkrimpen[/url]
Groen Links, geen kennis van Economie om de staatskas op orde te brengen en te HOUDEN voor de toekomst van ons allen. Neem kennis van het Landbouwdebat dinsdag jl. 7 mrt, onze ruime bijdrage aan de staatskas en werkend Agro Nederland. EENzijdige inzichten Te jong en dynamisch met slechte kennis van het buitengebied/platteland.De ontwikkeling die anders zijn /worden voor de natuur door verkeerde beheerregels en met behoud van ongedierte. Waarom de natuur zich wijzigt wil men geen kennis van nemen. Stemmers kijk CBS!
Gebruiker
Bolder 9 Maart 2017
Man.. ga ander werk zoeken ...Beter is de kamer ook kleiner( 27 partijen ) DAT ZOU EEN HOOP GELD OP LEVEREN . Als de agrariche sector uit nederland weg is dan piepen ze nog harder...
Gebruiker
Quirine de Kok 10 Maart 2017
GL is politiek en dat zijn puppets, werken voor ultrarijke inteelt en plunderen volk, dat gaat al eeuwen zo. Beter is om politiek op te heffen.
Gebruiker
De hengelaar 24 Maart 2017
De reacties zijn nog dommer dan de stellingen van Groen Links.
Dat beloofd wat voor onze voedselproductie voor de toekomst.
U kunt niet meer reageren.