Von Martels: Ministerie blijft topprioriteit

Volgens publiekslieveling Maurits von Martels blijft een Ministerie van Landbouw hoog op de agenda staan bij het CDA. De uitvoer van het fosfaatreductieplan is cruciaal voor het behoud van de derogatie, maar Von Martels is hoopvol gestemd. Sturen op dieraantallen komt in elk geval niet voor in het gedachtegoed van zijn partij.  

In een gesprek met Wouter Baan geeft Von Martels inzage in zijn plannen. 

1 April 2017|Boerenbusiness TV

2 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
Carel Dahmen 1 April 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/bb-tv/video/10873994/Von-Martels:-Ministerie-van-Landbouw-blijft-topprioriteit-]Von Martels: Ministerie van Landbouw blijft topprioriteit[/url]
Minister van landbouw inderdaad topprioriteit. Het wordt de hoogste tijd dat er meer samenhang komt in beleid mbt de toekomst van de veehouderij tussen de overheden aangestuurd door de minister. zoals het nu gaat, zeker in Brabant en de Peel in het bijzonder, staan de boeren in de kou. Als de veehouderij zo nodig moet inkrimpen dan zal de overheid dat ook moeten financieren zoals ook bij de mijnbouw is gebeurd.
Gebruiker
jos 3 April 2017
Knelgevallen in de melkveehouderij moet men serieus nemen .Hoe serieus neemt men de knelgevallen in de vleesveehouderij.
Gebruiker
moi 3 April 2017
Volgens mij heeft von Martels wel kennis van de melkveehouderij ,nu ook nog de rest.
U kunt niet meer reageren.