'Wet fosfaatrechten blijft spannend'

Dinsdag 23 mei stemde de Eerste Kamer in met het wetsvoorstel fosfaatrechten 2018. Het nieuwe quotum voor de melkveehouderij is daarmee vanaf 1 januari een feit. CDA-senator Joop Atsma licht de stemming toe en blikt vooruit op de invoering van de wet. 

Atsma was in de Tweede Kamer jarenlang verantwoordelijk voor de landbouwportefeuille van het CDA. Hij was commissievoorzitter en werd vervolgens staatssecretaris van het ministerie van Infrastructuur & Milieu. Hij is sinds juni 2015 senator in de Eerste Kamer. 

24 Mei 2017|BB TV: Joop Atsma

2 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
info 24 Mei 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/bb-tv/video/10874624/wet-fosfaatrechten-blijft-spannend][/url]
Als het nieuwe besluit nu maar eens voor een eenvoudige ondernemer op een normale manier te lezen en te berekenen is , en als hoofdzaak dat we er ook mee kunnen geld verdienen , want al die regels berispingen gezeik van waterschappen enz. enz. enz. zijn we wel beu. Het is zo langzamerhand een beroep waar iedere meloot zich mee bemoeid .
Gebruiker
geert 29 Mei 2017
Deze politiek veroorzaakt veel stress onder boeren en straks ook faillissementen,veel boerenbedrijven staan al onder water omdat ze de nieuwe stalruimte niet mogen gebruiken !
Gebruiker
geert 29 Mei 2017
Het is geen Astma maar Atsma
U kunt niet meer reageren.