'Beleid tegen broeikasgassen gaat te ver'

Wetenschapsjournalist Marcel Crok vindt dat de gevolgen van de klimaatverandering worden overdreven. Hij noemt zichzelf dan ook een klimaatoptimist. 'Klimaatverandering kan juist gunstig uitpakken, ook voor boeren.'

Crok vindt het om die reden onterecht dat er steeds meer maatregelen tegen de uitstoot van broeikasgassen in de landbouw worden genomen. Dit interview maakt deel uit van de zomerserie Klimaatverandering.

1 September 2017|BB TV: Marcel Crok

4 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
tem 2 September 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/bb-tv/video/10875728/beleid-tegen-broeikasgassen-gaat-te-ver][/url]
goed verhaal berust op feiten . zo het hoort
Gebruiker
geert 2 September 2017
In de luchtvaart en in het verkeer doen ze er ook heel weinig aan,vooral op Schiphol neemt het aantal vliegbewegingen sterk toe ,want het is een prestige in Europa ,wie het drukste en grootste vliegveld heeft.Ook de uitstoot van het wegverkeer neemt toe ,steeds meer files
Gebruiker
Leo van Lierop 4 September 2017
Ondertussen worden de woestijnen steeds groter, en ja wordt de toendra steeds groener door het smelten er van. Peter Kuipers Munneke heeft dat heel goed laten zien. En die overstromingen die je nu over de hele wereld ziet zijn ook niet echt goed te noemen.
Gebruiker
jos 4 September 2017
Kerncentrales stoten volgens Marcel geen CO2 uit , Daarom zijn ze gunstig. Maar volgens mij wordt in het verhaal verteld dat CO2 helemaal geen probleem is. Hoe meer CO2 hoe beter voor de plant. Conclusie het verhaal is te warrig. Naar mijn mening is een te veel aan CO2 wel een probleem .
Gebruiker
Karel 7 September 2017
Wat is er nu gemakkelijker voor de overheid om de boeren de schuld te geven
het is toch een sector die niets verdiend
U kunt niet meer reageren.