BB TV: Ingrid Jansen

'Mestfraude bestrijden met keurmerk'

21 December 2017 - Redactie Boerenbusiness - 7 reacties

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) bracht woensdag 20 december het plan van aanpak tegen mestfraude naar buiten.

Het plan is opgesteld door de POV, LTO, Cumela, Rabobank en TNL, in opdracht van minister Carola Schouten. POV-voorzitter Ingrid Jansen licht het plan toe in deze uitzending van BB TV.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten
Reacties
7 reacties
schone schijn 21 December 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/bb-tv/video/10876983/mestfraude-bestrijden-met-keurmerk][/url]
Over twee jaar: "fraude met mest-keurmerk"
Pater 21 December 2017
De grote fraudeurs direct beroepsverbod en de stal of vrachtwagen inleveren anders blijven ze toch doorgaan zolang er veel geld te verdienen valt gaan ze door .De goedwillende kunnen dit toch weer betalen en de fraudeurs hebben al veel financieel voordeel gehad. De tent sluiten is het beste komt de mest ook niet meer op de markt
Wim Bruggink 21 December 2017
Beste Pater, Buffalo Farm in Denekamp ook maar een beroepsverbod geven en met pek en veren het dorp uit jagen ? Hennie Verhoeven ook een beroepsverbod omdat RVO een grondgebruiksverklaring kwijt was. Verdiep je eens in deze materie voordat je bedrijven veroordeelt .
Lulkoek!! 21 December 2017
complexiteit van de wet- en regelgeving! Wat een lulkoek. Het gaat gewoon om geld verdienen / niet uitgeven
Joop 21 December 2017
Veel varkenshouders stoppen - maar er wordt tegenwoordig steeds meer gefraudeerd.. ( luchtwassers, vervoersovertredingen, mest ....) zou .e.e.a. met elkaar te maken hebben? Daarnaast nu waarschijnlijk weer een inspecteurtje die de mestcertificering moet controleren .....
Abonnee
info 21 December 2017
Nog even en elke boer die overschotmest produceert heeft een controleur op zijn bedrijf lopen net als de staatsbedrijven in het vroegere oost duitsland en Hongareien, onbetaalbaar dus geen gekloot meer door wie dan ook. En steek de hand eens een keer in eigen boezem en doe zo het moet.
Pater 21 December 2017
Beste Wim Bruggink ik veroordeel niemand ik zeg alleen dat de grote fraudeurs zo aangepakt moeten worden ik heb geen namen genoemd.
Hier oordeelt de rechter of rvo over niet ik
Wim Bruggink 22 December 2017
Beste Pater, de goedwillende is juist de fraudeur, denk daar maar eens over na. RVO mag ambtshalve een sanctie opleggen maar het systeem klopt niet met dank aan WUR Wageningen.Ga je na veel ambtelijk getouwtrek naar de rechter dan seponeert RVO je zaak sta je weer met lege handen.
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden