BB TV: Wil Meulenbroeks

'Ik eis duidelijkheid over rundveefraude'

8 Februari 2018 - Redactie Boerenbusiness - 12 reacties

Wil Meulenbroeks, voorzitter van LTO Melkveehouderij, eist van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit duidelijkheid over de omvang van de rundveefraude. Tegelijkertijd wil hij een gedragscode voor boeren, zodat ze beter met de regels omgaan.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten
Reacties
12 reacties
Bob 8 Februari 2018
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/bb-tv/video/10877493/ik-eis-duidelijkheid-over-rundveefraude][/url]
Gedragscode?
Tuurlijk, nog meer controleurs in de nek
Je kunt ook een stempel achter de sjoemelaars zetten en de rest doet het goed.
De papierwinkel is al groot genoeg!!
Karel 8 Februari 2018
Het is net modern communisme
hans 8 Februari 2018
Het is geen modern communisme, het is ons onvolprezen liberalisme. Ieder voor zich, je collega is je concurrent,geen regels maar "afspraken", en alle mazen in de wet zoeken om jezelf te bevoordelen. En Bob, een stempel? Voorgoed uit de sector verbannen zul je bedoelen.
Piet 8 Februari 2018
Wat een gezeur. Gewoon een boete. En daar is het dan ook mee gezegd. Je kunt toch niet best je hele leven rood krijgen voor als je een keer iets uitgevreten hebt.
Abonnee
mvw 8 Februari 2018
Hier ook geblokkeerd!

Een vaars die in mei 2016 te vroeg gekalfd heeft, die ik netjes opgegeven heb, blijkt in i&r systeem niet te zijn geregistreerd!

1 vaars.... 2016 gekalfd.... nu ben ik een fraudeur!
hans 8 Februari 2018
Ja Piet, net als bij een bank 10% van de medewerkers je geld stelen, nadien een boetetje, maar jij blijft nadien klant van die bank? Die frauderende boeren duperen anderen, en ruineren het vertrouwen in de sector. Boetetje, maar hoeveel afnemers blijven klant?
Zuidboer 9 Februari 2018
hans schreef:
Ja Piet, net als bij een bank 10% van de medewerkers je geld stelen, nadien een boetetje, maar jij blijft nadien klant van die bank? Die frauderende boeren duperen anderen, en ruineren het vertrouwen in de sector. Boetetje, maar hoeveel afnemers blijven klant?


Verander dan ook maar even het gehele strafrechtstelsel in dit land want ik geloof namelijk niet dat het in dit beschaafde land zo werkt. De tijd van de openbare terechtstellingen liggen al lang en breed achter ons...
hans 9 Februari 2018
Zuidboer, ik heb het niet over het strafrecht, maar over het recht van de consument om vrij te kiezen. Verklooi je je naam, dan is het einde nabij.
aa1 9 Februari 2018
vertrouwen komt te voet en gaat te paard................................
Jeroen 9 Februari 2018
Wat een arrogantie om nu eisen te stellen aan de minister.
Ga eerst maar bij de boeren te rade en wacht dan maar eens af wat er uit dit onderzoek komt. De melksector vraagt gewoon om geen derogatie te krijgen.je mag toch van een voorman verwachten dat hij dit door heeft maar nee meteen eisen stellen.
wim v/d molen 10 Februari 2018
weer een leuke uitspraak van de lto ?????????????zeg dan gewoon er is wat gebeurd en diegene moet bestraft worden op de juiste manier aanpakken
boer drenth 14 Februari 2018
jeroen ik ben het helemaal met jou eens.
jpkievit 15 Februari 2018
Dit is lto kortgeding tegen over oefenhelicopters te dicht bij rundveestallen men komt tot een aaccoord met defentie lto ned trekt onmiddelijk kort geding in leden kunnen schade op gelopen in hun veestallen wordt niet over gesproken beetje moeilijk natuurlijk
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden