X

De melkprijs voor 2018 begint met een 3

Een verder dalende boterprijs heeft grote gevolgen voor de melkprijs. Vooral het eerste kwartaal van 2018 levert een kater op. Toch houdt het nog niet direct in dat het melkgeld ook een dergelijke daling gaat laten zien. Meer in een nieuwe zuivelflits door Herma van den Pol.

Bekijk de actuele zuivelnoteringen

Bekijk de termijnmarkt 

13 December 2017|Marktflits: Herma van den Pol

4 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
Klaas 13 December 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/markten/video/10876892/de-melkprijs-voor-2018-begint-met-een-3][/url]
Ik wordt een beetje moe van deze stemmingsmakende journalistiek, elke keer bij een correctie naar boven of naar beneden komen er vanuit DCA nogal bombastische voorspellingen.

Ik hoop dat eens wat minder van deze “Telegraaf” retoriek wordt gebruikt want het doet afbreuk aan de geloofwaardigheid.
Gebruiker
sjef 13 December 2017
dca doet toch ook in melkhandel/contracten?
Gebruiker
sjef 13 December 2017
dca verhandeld toch ook melk/contracten?
Gebruiker
lezer 13 December 2017
dca is al jaren geleden gestopt met die melkcontracten. en volgens mij waren ze de eerste die de stijging hebben aangegeven. maar hier hoef je niet voor gestudeerd te hebben om dit te voorspellen als he kijkt dat je vandaag de spotmelk voor 25 cent nog niet weggeven krijgt.het zal waarschijnlijk eerder zijn dat he het liever niet hoort. iedereen ziet zijn eigen product liever duur worden. helaas is dat niet altijd zo.fijne kerst...........
Gebruiker
Jos 14 December 2017
Sorry hoor maar ik zit wat langer in de handel, de vraag en aanbod bepaald de stemming, en de prijs. Dus de handelaren bepalen dat.
Niet de journalistiek en Telegraaf.
U kunt niet meer reageren.