Videoserie Melkvee Managen

Langere levensduur koe makkelijker dan u denkt

6 Februari 2015 - Redactie Boerenbusiness

Boerenbusiness.nl en adviesbureau Valacon-Dairy beginnen een nieuwe videoserie over koeien, onder het motto: ‘Een langere levensduur, dat is makkelijker dan u denkt’. In de serie, waarvan binnenkort de eerste aflevering online verschijnt op Boerenbusiness.nl, wordt samen met melkveehouder en veel deskundigen uit de sector tal van onderwerpen die de levensduur verlengen, diepgaand en begrijpelijk behandeld.

Van managementtools tot voerconcepten naar innovaties tot melktechnieken. Elk onderwerp in het duurzaam managen van het melkvee komt de komende maanden aan bod. De afgelopen jaren is steeds duidelijker geworden dat een langere levensduur van het melkvee veel voordelen heeft. Het biedt niet alleen voordelen voor de economie, het antibioticumgebruik en het arbeidsgemak en kringloop, maar het verbetert ook het imago van de sector.

Levensduurverlenging past bij de moderne ondernemers aanpak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Niet voor niets heeft de zuivelketen verlenging van de levensduur als belangrijk onderdeel opgenomen in haar duurzaamheidsprogramma Duurzame Zuivelketen. Deze professionele videoserie geeft praktische tips en theoretische onderbouwing op elk bedrijfsonderdeel om zo de levensduur van koeien te verlengen en het saldo van uw melkveebedrijf te verbeteren.

Mis daarom geen enkele aflevering van deze boeiende en informatieve serie. Hierbij alvast de teaser. Elke nieuwe aflevering van de videoserie wordt gepresenteerd in de dagelijkse nieuwsbrief van Boerenbusiness.nl op de email. Ontvangt u nog geen Boerenbusiness Daily, meld u dan hier aan.

Heeft u vragen of wilt u partner worden in dit initiatief, neemt dan contact op met Masja Pit relatiemanager van Boerenbusiness.nl: 0320 - 269 527 of m.pit@boerenbusines.nl

Een langere levensduur, dat is makkelijker dan u denkt wordt mogelijk gemaakt door:

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten

Analyse Melk

Arla en FrieslandCampina groeien meer uit elkaar

Nieuws Melk

Fitch wil beter resultaat zien bij FrieslandCampina

Achtergrond Melk

Maar goed dat Friso nog van FrieslandCampina is

Achtergrond melk

FrieslandCampina doet boete, CEO belooft herstel

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden