Van der Hoog voor melkveehouderij

Andre Arfman neemt NAJK-roer over van Pelleboer

1 Juli 2016 - Redactie Boerenbusiness

Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) heeft gisteren (30 juni) een nieuwe voorzitter gekozen. Andre Arfman werd unaniem gekozen als opvolger van Eric Pelleboer, die sinds december 2011 bestuurder was. Daarnaast is Bart van der Hoog gekozen als dagelijks bestuurder met de portefeuille melkveehouderij. Hij neemt het stokje over van Koen Bolscher. 

Het NAJK, de belangenorganisatie voor agrarische jongeren in Nederland, heeft zo'n 8.000 leden en is actief op zowel landelijk als Europees niveau. De toekomst van jongeren in de agrarische sector staat centraal voor het NAJK.

Nieuw voorzitter Andre Arfman zet zich maar al te graag in voor de agrarische jongeren in Nederland. ''De toekomst van de agrarische sector bestaat uit de jonge boeren van nu. Door samen te werken en ons te verenigen kunnen wij - jonge boeren en tuinders - ons geluid laten horen. Hier wil ik mij graag voor inzitten'', aldus Arfman. Als voorzitter is Arfman verantwoordelijk voor algemene zaken en is hij tevens het gezicht van het NAJK

Bart van der Hoog wordt de nieuwe dagelijks bestuurder bij het NAJK en zijn portefeuille is voornamelijk gericht op de melkveehouderij. Hij heeft zelf ook een agrarisch bedrijf, samen met zijn ouder runt hij een melkveehouderij. ''Ik vind het een mooie uitdaging om de jonge melkveehouders van Nederland te vertegenwoordigen. Met mijn kennis van melkvee en het ondernemen in de agrarische sector hoop ik een meerwaarde te zijn voor de achterban van NAJK'', liet Van der Hoog weten.

Tijdens de verkiezings ALV nam, naast voorzitter Eric Pelleboer en Koen Bolscher, ook Jan Enthoven afscheid van het dagelijks bestuur van het NAJK.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden