Krijgt Noordwest-Europa

Agrifirm Feed haalt oud-directeur ForFarmers

25 Juli 2016 - Redactie Boerenbusiness

Ronald van de Ven (55) wordt per 1 september door de hoofddirectie van Agrifirm Group benoemd tot Divisiedirecteur Agrifirm Feed Noordwest Europa (NWE). In die functie treedt hij ook toe tot de Groepsraad van Agrifirm. Van de Ven komt van ForFarmers.

Bij ForFarmers stopte hij begin dit jaar. Als Divisiedirecteur Feed NWE wordt Van de Ven verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Feed activiteiten in Nederland, België en Duitsland. De divisie Agrifirm Feed NWE is wat betreft veevoeders marktleider in Nederland en een invloedrijke speler in Duitsland en België, meldt Agrifirm zelf in een verklaring

Verdere uitbouw van Feed in Nederland, België en Duitsland

De divisie telt zes productielocaties en een overslagbedrijf in Nederland. In België en Duitsland bevinden zich vier productielocaties. Andere belangrijke onderdelen binnen de divisie zijn Agrifirm Co-Products/Bonda, Drogerij Oldambt en het Agrifirm Innovation Center.

Van de Ven was eerder werkzaam als COO ForFarmers Duitsland en België. Daarvoor is hij gedurende een lange periode werkzaam geweest bij Hendrix UTD in diverse management- en directiefuncties. Van de Ven volgt in deze functie Joost Helsen op, die 8 jaar bij Agrifirm werkzaam is geweest. Helsen gaat zijn loopbaan buiten Agrifirm voortzetten.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Interview Dick Hordijk

'Als Agrifirm nu de tering naar de nering zetten'

Nieuws Jaarcijfers

Miljoenenverlies dwingt Agrifirm tot reorganisatie

Analyse Voer

Middelgrote voercoöperatie ook vatbaar voor krimp

Nieuws Granen

Dit doen de poolprijzen graan bij Agrifirm

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden