Tussenstand Poll

Boerburgertweet en Boerbewust het populairst

22 December 2016 - Redactie Boerenbusiness - 2 reacties

Wie maakte in 2016 het verschil in de sector? Dat is de vraag in de Boerenbusiness Poll. Een week na de lancering zijn er bijna 1.400 stemmen uitgebracht. Het verschil tussen de plaatsen 1 en 2 en de rest van de lijst groeit.

De tussenstand laat zien dat er twee initiatiefnemers met kop en schouders bovenaan staan: Caroline van der Plas (Boerburgertweet) en Peter van Damme (Boerbewust). Met 23 procent van de stemmen staat Caroline van der Plas bovenaan de lijst, op korte afstand gevolgd door Peter van Damme met 20 procent van de stemmen.

De overige initiatieven in de lijst hebben na een week 12 tot 4 procent van de stemmen gekregen. Daarbij staan Annie Schreijer-Pierik en de Laarzenactie met 12 procent op een gedeelde derde plaats. Ingrid Jansen (POV) staat met vier procent van de stemmen onderaan de lijst. 

Heeft u nog niet gestemd? Dat kan nog tot het einde van het jaar. Rechts van elk artikel, kunt u stemmen op de persoon van uw keuze. In januari reikt Boerenbusiness.nl de BoerinBeweging Award uit aan de initiatiefnemer met de meeste stemmen.

 

 

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
2 reacties
Francien 22 December 2016
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl//artikel/10872766/Boerburgertweet-en-Boerbewust-het-populairst]Boerburgertweet en Boerbewust het populairst[/url]
Ik stem op Caroline!
Anneke 22 December 2016
Ik stem op Caroline van Boerenburgertweet
Kitty 29 December 2016
Mijn niet-boeren stem gaat naar Caroline!
U kunt niet meer reageren.

Wat zijn de actuele noteringen?

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden