Vacature

Mooie vacatures bij Bayer CropScience!

16 Februari 2017

Vacatures Technisch Specialist Field Crops Gelderland, Overijssel en Flevoland en Account Manager Groene Ruimte en Pest Control Nederland

Bayer CropScience, Mijdrecht

Zoek jij een uitdagende baan in een team met enthousiaste collega's? In een professionele en informele organisatie? En vind je het prettig om zelfstandig maar ook in teamverband te werken? Dan hebben wij bij Bayer CropScience deze twee mooie vacatures voor je!

Bayer is wereldwijd actief in Life Sciences en legt zich toe op de gezondheidszorg en de landbouw. Onze producten en diensten hebben als doel om het leven en de levenskwaliteit van de mens te verbeteren. Bij Bayer heb je de mogelijkheid deel uit te maken van een bedrijfscultuur waar passie voor innovatie gewaardeerd wordt en waar medewerkers de mogelijkheid krijgen om echt het verschil te maken.

Bij de CropScience divisie in Mijdrecht ontwikkelen we oplossingen (chemisch, biologisch en services) die de productiviteit in de land- en tuinbouw verhogen. We focussen ons hierbij op een rendabele en duurzame groei door innovatie en een klantgerichte benadering van de markt. Onze belangrijkste afnemers zijn telers van akkerbouw- en tuinbouwgewassen en loonwerkers die onze producten, vergezeld van professioneel advies, betrekken van gespecialiseerde distributeurs. Bij ons onderdeel Environmental Science Professional dragen we bij aan het verbeteren van onze woon- en leefomgeving. Dit betreft o.a. het verbeteren van de speelbaarheid van sportvelden en golfbanen en de veiligheid van gebruikers en constructies in groene ruimtes. Onze uiteindelijke klanten zijn plaagdiermanagers, groenvoorzieners en sportveldbeheerders.

Technisch Specialist Field Crops Gelderland, Overijssel en Flevoland (fulltime)
In deze functie onderzoek je de gebruikswaarde van chemische en biologische middelen en de interactie tussen natuurlijke vijanden en experimentele of bestaande Bayer CropScience middelen. Je analyseert de gebruikswaarde van experimentele middelen en je ontwikkelt nieuwe producten. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de product- en marktstrategie vanuit technisch perspectief. Afhankelijk van de projecten ga je, behalve in de akkerbouw, ook onderzoek doen in andere sectoren van de land- en tuinbouw. Je organiseert, voert uit en rapporteert screenings-, ontwikkelings- , verdiepings- en demonstratieproeven. Verder vertegenwoordig je onze belangen bij onderzoeksinstellingen en zorg je voor de goedkeuring van de landbouwkundige deugdelijkheid van nieuwe producten door de overheid. Binnen het team Development & Registration rapporteer je aan de Development Manager en stuur je een externe collega aan.

Account Manager Groene Ruimte en Pest Control Nederland (fulltime)
Als Account Manager ontwikkel je verkoopplannen in samenwerking met het Benelux ES PFR Team om vastgestelde verkoopdoelstellingen te behalen. Je onderhoudt en verstevigt bestaande relaties met distributeurs, handelaren, eindgebruikers en brancheverenigingen en je breidt je netwerk uit. Je vertegenwoordigt Bayer tijdens klantbijeenkomsten, vakbeurzen en bij brancheverenigingen. Je doet aanbevelingen om de distributie en productstrategie te optimaliseren en dus het rendement van de portfolio. Verder beheer je de jaarlijks vastgestelde relatiebudgetten en maximaliseert het rendement van de investeringen op klantniveau en draag je zorg voor een accurate forecastplanning. Kortom een echte ondernemer. Je werkt in deze functie nauw samen met de teamleden van ES PRF Benelux en het hoofdkantoor in Lyon in Frankrijk. In deze functie reis je Nederland door, werk je vanuit huis en rapporteer je aan het Head of ES Benelux.

Bij Bayer krijg je de kans om samen te werken met enthousiaste en gedreven collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn verder uitstekend te noemen. Kijk voor de verdere beschrijving en wat we vragen op onze vacaturesite career.bayer.nl! Klik hier voor meer informatie over deze vacatures.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Iluska Lang, zij beantwoordt deze graag als je haar belt via 06-28157703.

 

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden