Reorganisatie aangekondigd

Focus Deutsche Bank op handelsfinanciering

12 December 2012 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Deutsche Bank gaat een reorganisatie doorvoeren in Nederland waarbij ongeveer 250 voltijdsbanen worden geschrapt. Daarbij gaat de bank zich richten op het financieren van het handelsverkeer, het internationale betalingsverkeer en - zoals de bank omschrijft - hoogwaardige financiële vraagstukken. 

Het Duitse bankconcern kondigde woensdag de reorganisatie aan, Het bankconcern voert de reorganisatie door om kosten te besparen en de organisatie te stroomlijnen. Dat betekent dat een aantal regionale bankkantoren wordt samengevoegd. "De maatregelen houden rekening met de economische situatie en de gewijzigde regelgeving waar de financiële sector mee te maken heeft", aldus Deutsche Bank.

Boerenbusiness.nl kon dinsdag het nieuws brengen dat Deutsche Bank stopt met het financieren van agrarische bedrijven in de primaire sector. De bank wil daar woensdag desgevraagd nog steeds geen nadere toelichting op geven.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
van Heesch 12 December 2012
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/artikel/item/10816757/Focus-Deutsche-Bank-op-handelsfinanciering]Focus Deutsche Bank op handelsfinanciering[/url]
Ik ben melkveehouder en ben ordinair doorgeschoven naar de deutsche bank. Eenvoudig internet bankieren kunnen niet ontwikkelen, en je kunt ze niet makkelijk bereiken.
En als toppunt van klantvriendelijkheid moet je via de computer vernemen dat ze agrarisch willen stoppen.

Deutsche bank is geen bank
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden