Advertorial

Mooie vacatures bij Bayer CropScience!

17 Augustus 2016

Bayer is wereldwijd actief in Life Sciences en legt zich toe op de gezondheidszorg en de landbouw. Onze producten en diensten hebben als doel om het leven en de levenskwaliteit van de mens te verbeteren. Bij Bayer heb je de mogelijkheid deel uit te maken van een bedrijfscultuur waar passie voor innovatie gewaardeerd wordt en waar medewerkers de mogelijkheid krijgen om echt het verschil te maken.

Zoek jij een uitdagende baan in een team met enthousiaste collega's? In een professionele en informele organisatie? En vind je het prettig om zelfstandig maar ook in teamverband te werken? Dan hebben wij bij Bayer CropScience echt mooie vacatures voor je!

Bij de CropScience divisie in Mijdrecht ontwikkelen we oplossingen (chemisch, biologisch en services) die de productiviteit in de land- en tuinbouw verhogen. We focussen ons hierbij op een rendabele en duurzame groei door innovatie en een klantgerichte benadering van de markt. Onze belangrijkste afnemers zijn telers van akkerbouw- en tuinbouwgewassen en loonwerkers die onze producten, vergezeld van professioneel advies, betrekken van gespecialiseerde distributeurs.


Crop Advisor Akkerbouw Noord-Oost Nederland (fulltime)

* In deze functie sta je dicht bij de praktijk, ben je actief in het uitbreiden en onderhouden van je klantennetwerk en bepaal je/zet je mede onze marktstrategieën uit. Verder ben je samen met de Key Account Managers verantwoordelijk voor het behalen van de omzet en de productdoelstellingen. In overleg met de Key Account Managers lever je, specifiek op techniek en marktontwikkeling, jouw bijdrage aan het opzetten en realiseren van de accountplannen in de regio. Je bouwt aan een sterk netwerk en onderhoudt een duurzame relatie met jouw klanten in de regio. Dit zijn de gewasbeschermingshandel, verwerkende bedrijven en diverse personen en organisaties die invloed uitoefenen op de middelenkeuze van de telers.

* Verder heb je een relevant hbo diploma, b.v. land- of tuinbouw en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.


Technisch Specialist Field Crops Gelderland, Overijssel en Flevoland en Technisch Specialist Fruitteelt Boomkwekerij Nederland (beide fulltime)

* In deze functies voer je zelf in het veld je onderzoeken uit en denk je mee in de productontwikkeling. Je onderzoekt in deze buitendienstfuncties de gebruikswaarde van chemische en biologische middelen en de interactie tussen natuurlijke vijanden en experimentele of bestaande Bayer CropScience middelen onder de Nederlandse omstandigheden. Afhankelijk van de projecten ga je naast je gewasspecialisatie, ook onderzoek doen in andere sectoren van de land- en tuinbouw. Bij field crops doe je, naast een specialisatie in mais, onderzoek in een brede range aan akkerbouw-, vollegronds groenten- en bloembolgewassen. Je organiseert, voert uit en rapporteert screenings-, ontwikkelings- , verdiepings- en demonstratieproeven. Ook analyseer je de gebruikswaarde van experimentele middelen en ontwikkel je nieuwe producten. Je vertegenwoordigt de belangen bij de onderzoeksinstellingen. Verder draag je bij aan de ontwikkeling van de product- en marktstrategie vanuit technisch perspectief.

* Je hebt een relevant hbo diploma, b.v. land- of tuinbouw; een pre is enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.


Development Manager (fulltime)

* Als Manager geef je leiding aan een buitendienst team van 8 professionals. Je bent verantwoordelijk om het proevenprogramma met bijbehorend budget voor Development, Sales en Marketing op te zetten, te coördineren en te rapporteren. Je verstrekt technisch hoogwaardig advies en ondersteuning aan Marketing, Sales & Technical Sales t.a.v. positionering, introductie en onderbouwing van nieuwe en bestaande producten. Een andere uitdaging is de gewasbeschermingsoplossingen zo snel mogelijk gereed te maken voor registratie, met een etiket waarmee ook de juiste inzet in de praktijk is gewaarborgd. Hiervoor werk je niet alleen samen met collega’s van Registratie, Marketing en Sales in Nederland, maar ook met die van Development in de andere Europese landen en de hoofdkantoren in Monheim en Lyon. Je standplaats is Mijdrecht, maar je reist het hele land door.

* Je hebt minimaal een hbo diploma in de land en tuinbouw en circa 5 jaar ervaring als leidinggevende bij voorkeur in de Landbouw.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn verder uitstekend te noemen. Kijk voor de verdere beschrijving en wat we vragen op onze vacaturesite career.bayer.nl!
Klik hier voor meer informatie over deze vacatures.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Iluska Lang, zij beantwoordt deze graag als je haar belt via 06-28157703 of mailt via iluska.lang@bayer.com.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden