Gebruiker

Dit is een reactie op dit artikel:
FrieslandCampina krijgt miljoenen voor Pakistan

Kennen ze daar ook kkm ,antibiotica beleid ,fosfaatrechten ,amoniakreductie,  etc etc..

Gebruiker

Het lijkt me dat FRC geld laat spreken en het hoofd afwendt voor corruptie, vervolging van Christenen en de sharia zo een handje helpt. Voor veel Pakistani is hun geloof belangrijker dan de centen. Natuurlijk is het geweldig dat bijna een 1/2 miljoen plattelanders een kans wordt gegeven. Maar het moet voor (leden van) het bestuur toch wel een dilemma zijn geweest. De directie vond het maar beter zo. De WB bijdrage kan niet als morele goedkeuring beschouwen. Die hebben niet zoveel met met moraal.

Gebruiker

Ik sluit me aan bij jan. Triest dat voor geldelijk gewin wordt gekozen en wordt geinvesteerd in een land wat de mensenrechten met voeten treedt. Zou je niet moeten willen....

Gebruiker

We hoeven niet roomser dan de paus te zijn
Overal is wel wat op aan te merken
Als je niets doe help je de mensen daar ook niet
Niets mis mee.
Niks

Gebruiker

Het is goed voor de Pakistanse melkveehouders  , de Nederlandse export van zuivel producten zal daardoor in de toekomst toenemen.

Gebruiker
Ton Westgeest

Ik vind de kop van het artikel een beetje verkeerd. Er moet eigenlijk staan: Friesland Campina leent weer 200 miljoen extra voor Pakistan. Ze zijn hard op weg naar een miljard euro. Wie krijgt de schade aan zijn broek als het mis gaat in dit gevaarlijke land? De moslims wilden de kar zelf niet meer trekken......Terwijl ze daar heel goed toe in staat zijn.

Gebruiker

Krijgen we straks na biologische melk ook

"Halal melk"

Hahaha

Gebruiker

en ook geen weidemelk denk ik, daar is geen gras, alles binnen en wij Nederlanders moeten ze buiten doen!

Gebruiker

Nee , daar moet eten op de plank komen. Dus geen gezeur over fosfaatrechten, weidegang, enz.

Gebruiker

Ik dacht dat Friesland Campina thuis nog wel wat te doen heeft,of gaan de leden weer een hobby van een bestuurder sponsoren over de rug van de leden.Dit lijkt verdacht veel op die flaters van de W.M.D. in Indonesie en Avebe in China een paar jaar terug.Betaal eerst eens een fatsoenlijke melkprijs aan je leden.

Gebruiker

O ja en maak bestuurders van cooperaties hoofdelijk aansprakelijk bij buitenlandse investeringen.

Gebruiker

Het is een vorm van ontwikkelingshulp  ,RFC krijgt geld voor verbeteringen  in kennis  van goede melkverwerking  in Pakistan,daar help je een land mee vooruiit

Gebruiker

Goede zet. Goed voor Pakistan, goed voor de concurrentiepositie van RFC en daarmee ook goed voor de Nederlandse boer.

Gebruiker

Goed voor de nederlandse boer?, dat moet nog blijken. Ondertussen ondersteunen we wel een land waar mensenrechten worden geschonden.
Is dit wat FC bedoeld met duurzaam?