Shutterstock

Nieuws melk

Eko-Holland houdt vast aan hoge bio-melkprijs

13 November 2023 - Klaas van der Horst

Eko-Holland heeft de voorschotprijs voor november opnieuw gelijk gehouden. Dat is inmiddels voor de zesde maal achtereen. De leverancierscoöperatie zet hiermee ook voor lange tijd de hoogste biologische melkprijs neer, met dit voorbehoud dat er nog niet is gecorrigeerd voor seizoenskortingen en toeslagen.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

De melkprijs bij een jaarleverantie van 1 miljoen kilo staat opnieuw op €61,55 per 100 kilo. Gemiddeld tot en met november staat deze op €63,03 per 100 kilo, maar hier gaat waarschijnlijk nog het een en ander vanaf, in verband met een reeks inhoudingen voor de voorjaars- en zomermaanden.

{{dataviewSnapshot(46_1699885374)}}

Toch zet Eko-Holland naar het zich laat aanzien gemiddeld de hoogste biologische melkprijs neer, al komt Arla daar inclusief toeslagen dicht bij in de buurt. De andere Nederlandse partijen in de biologische zuivel betalen gemiddeld een lagere prijs uit. Zie daarvoor ook de Boerenbusiness Biomelkprijsvergelijker

De biologisch-dynamische melkprijs van Eko-Holland blijft constant op €65,55 per 100 kilo, ook voor de zesde keer op rij.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden