Aangeboden door SuperGaz

Dit gaat jaarlijks fout bij propaankachels

7 Augustus 2018

Veel stof, aanslag op de branderkop, defecte drukregelaars en oude kapotte propaanslangen zorgen voor storingen bij propaankachels. Dit heeft tot gevolg dat deze tijdens de belangrijkste periode van het jaar (bijvoorbeeld het drogen van uien en aardappelen) niet kunnen worden ingezet.

De monteurs van SuperGaz (gecertifieerd met Energie Consult) zien deze onnodige defecten elk jaar. Onnodig, want een onderhoudscontract betekent dat de kachels iedere 2 jaar op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd, waardoor deze altijd inzetbaar is en het risico op een uitslaande brand wordt geminimaliseerd. Na de controle wordt een keuringssticker op de kachel geplaatst, waarmee direct zichtbaar is wanneer de kachel de laatste controle heeft gehad.

Het is onnodig om te vermelden dat lekkage bij een propaankachel levensgevaarlijk is. Om lekkage bij de aansluiting van propaanslangen te voorkomen, heeft SuperGaz ervoor gekozen om alleen nog pershulsen te gebruiken. Deze zijn gegarandeerd 100% dicht en daardoor veiliger in gebruik.

Ook bij het installeren van vaste leidingen worden perskoppelingen gebruikt. Is de koppeling niet 100% dicht, dan kan het gehele systeem niet onder druk worden gezet. Een lek tijdens de montage van slangen en of koppelingen wordt dus gegarandeerd gevonden en verholpen!

Nieuwe kachels
Het komt ook voor dat een reparatie niet meer interessant is en er beter voor een nieuwe kachel kan worden gekozen. Het assortiment nieuwe kachels is ruim en zodoende is een passende kachel altijd beschikbaar.

Afspraak maken met SuperGaz? Klik hier: supergaz.nl/afspraak-maken! SuperGaz is transparant, flexibel en voordelig in propaan!

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden