Ziekte, plagen en onkruiden

Beeldenbank Groen Kennisnet ook als app

25 Juni 2014 - Redactie Boerenbusiness

De beeldenbank van het Groen Kennisnet, met foto’s en informatie over ziekte, plagen en onkruiden, bestaat al langer online. Bureau Erkenningen, de AOC raad, lanceert de beeldenbank nu ook in app vorm voor Android toestellen. Het wordt voor telers zo gemakkelijker om snel iets op te zoeken wanneer in het veld staan.

Bureau Erkenningen bestond vorig jaar vijftien jaar. Bij wijze van cadeau wordt nu de Beeldenbank app voor boeren gelanceerd. Die is helaas alleen voor Android (Google) toestellen te downloaden en niet voor iOS (Apple).

De app laat foto’s zien en een uitgebreide beschrijving. Ook natuurlijke vijanden worden in de beeldbank meegenomen. Om de app snel te laten laden worden foto’s in miniatuurweergaven geladen. Wanneer specifieke informatie wordt opgevraagd krijg je de foto’s op groot formaat te zien.

Gegevens in de beeldbank worden aangevoerd door de gezamenlijk ACO’s, Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (Wageningen UR) en Groen Kennisnet. Uiteraard blijft ook de online versie toegankelijk.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden