Troostwijk Veilingen app

Meebieden op machines via je smartphone

20 Oktober 2014 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Het populaire veilinghuis Troostwijk is sinds vandaag ook in de app store van Apple, Google of Windows te vinden. Via een eigen app kun je gemakkelijk meebieden op kavels of gewoon zien wat er te koop is. Omdat het soms om serieuze bedragen gaat is de beveiliging zeer belangrijk. Naar eigen zeggen is die goed dichtgetimmerd.

De app kun je gratis downloaden in Apple’s App Store, Google’s Play Store of de Windows Store. Ook wanneer je niet mee wil bieden op een veiling, maar gewoon kijken wat er te koop is of voor hoeveel kavels worden verkocht, kun je de app gebruiken. Bedrijven kunnen de app koppelen aan hun account om vanaf je smartphone mee te bieden.

Door je account te koppelen aan de app kun je live meebieden. Word je overboden, dan krijg je automatisch een push notificatie die dat doorgeeft. Troostwijk heeft deze veilingsoftware in eigen huis ontwikkeld, wat hem uniek en extra veilig maakt, zegt het bedrijf.

Troostwijk Veilingen bestaat sinds 1930 en is naar eigen zeggen het grootste industriële veilinghuis in Europa. Ook behandelt het veilinghuis steeds meer veilingen van agrarische bedrijven. Het lijkt daarmee groter dan de concurrent, BVA Auctions.


Via de Troostwijk app krijg je direct een overzicht van alle veilingen te zien. De app werkt een stuk gebruiksvriendelijker ten opzichte van de website op een smartphone.


Je kunt de app ook koppelen aan een zakelijk account. Zo kun je direct meebieden wanneer je niet in de buurt van een PC bent. Word je overboden, dat stuurt de app een push notificatie. De software ontwikkelde Troostwijk zelf, wat hem extra veilig maakt aldus het bedrijf.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
lmb 29 April 2015
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/tech/artikel/10860131/Meebieden-op-machines-via-je-smartphone]Meebieden op machines via je smartphone[/url]
App werkt zeer traag en slecht en is dus zeer irritant
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden