TwinTerminal 3.0

Automatisch afdraaien met extra terminal

20 Augustus 2014 - Redactie Boerenbusiness

Voor het voorinstellen, afdraaien en leegdraaien van hun Cirrus 3 zaaicombinatie kan Amazone de machine vanaf nu met een tweede terminal uitrusten. Die draagt de naam TwinTerminal 3.0. Het kleine scherm zorgt ervoor dat geen handwerk meer nodig is om de machine klaar te maken.

Wie de Amazone Cirrus 3 zaaimachine uitrust met het Comfort Pakket krijgt daar straks ook de TwinTerminal 3.0 bij. Deze kan de zaaimachine instellen, afdraaien en ook leegdraaien. Die taken hoeven vervolgens niet meer handmatig uitgevoerd te worden en het maken van rekenfouten behoort zo ook tot de verleden tijd. In de cabine heb je ook nog gewoon een bedieningsterminal. Vandaar de naam Twin Terminal.

Het kleine scherm is naast de doseerinrichting op de machine gemonteerd, zodat je de instellingen direct kan doorvoeren. De TwinTerminal is water- en stofdicht zodat hij het ook in de buitenlucht overleeft. Het scherm is 3,2” en met vier simpele drukknoppen stel je hem in. Heb je een zaaimachine met twee tanks, voor zaaizaad en kunstmest, kun je hem ook apart voor beide soorten gebruiken.

Amazone Cirrus.jpg

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden