Schaap holland

schaap

Nieuws Aardappelen

Aardappelafzet Schaap groeit op alle fronten

Zowel afzet naar de retail als de eigen schillerij en het fritesaardappel segment groeien bij aardappelverwerker Schaap Holland uit Biddinghuizen. Het bedrijf is dan ook actief op zoek naar meer aardappelareaal. Wat betekent dit voor de contractprijzen voor komend seizoen?
10 Februari 2022
aardappelen sorteren

Inside Aardappelen

Tafelrassen scoren in pools Schaap Holland

Schaap Holland zet nette resultaten neer voor oogstjaar 2020 in hun consumptieaardappelpool. De poolprijs met voorverkoop en vooral die met bodemprijs scoren dit seizoen relatief goed. Het gaat dan om industrierassen. Dankzij de gunstige markt steken de tafelaardappelen daar qua prijs bovenuit.
9 Juli 2021
aardappelen

Inside Aardappelen

Vroege pool Schaap Holland groeit hard

De totale productie voor de vroege pool van Schaap Holland voor het ras Aromata groeide over het jaar 2019 met 70%. De vroege pool voor huidvaste aardappelen (af land of droog uit de schuur) zette eveneens een goed resultaat neer.
19 December 2019
aardappelen aardappeloogst

Inside Aardappelen

Gunstige pool Schaap Holland na moeilijk seizoen

In tegenstelling tot veel andere aardappelpools heeft Schaap Holland uit Biddinghuizen niet fors in hoeven leveren op het volume. Daarentegen was de kwaliteit soms wel een uitdaging. In combinatie met in het kisten bewaren en het PlanetProof-certificaat wordt een zeer hoog prijsniveau gerealiseerd.
8 Juli 2019
Boerenbusiness

Nieuws Breeders Trust

Schaap Holland treedt toe tot Breeders Trust

Schaap Holland is aandeelhouder geworden van Breeders Trust. Dat blijkt uit een persbericht dat beide partijen vrijdag 24 mei samen hebben uitgebracht. Het familiebedrijf heeft 5% van de aandelen van Breeders Trust verworven.
24 Mei 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden