Syngenta

Syngenta

Aangeboden door Syngenta

Aardappelen: pas op voor Phytophthora

Met wisselvallig weer en oplopende temperaturen kan Phytophtora zich snel ontwikkelen. Het is dus belangrijk alert te zijn en het bespuitingsschema gesloten te houden; want preventief werken is altijd veel beter en goedkoper dan achteraf curatief moeten corrigeren. Zeker met de nieuwe, agressievere stammen is dit van groot belang.
12 Mei 2021
spuiten gewasbescherming Onkruidbestrijding Stomp

Nieuws Syngenta

Goed jaar voor Syngenta, groei vooral in Azië

De omzet van de Syngenta Group is kwam vorig jaar uit op $23,1 miljard. Dat maakte het chemie en zaden concern waar Syngenta AG, ADAMA Ltd, Sinofert Holdings en Yangnong Chemical onder vallen gisteren bij de presentatie van de jaarcijfers bekend.
8 April 2021
Syngenta

Aangeboden door Syngenta Seeds

'Een prima bewaarui met een mooi rendement!'

Harold Hoofd uit Uithuizen heeft positieve ervaringen met uienras Motion van Syngenta. “De hardheid en huidvastheid maken van Motion een echte bewaarui. En bij het afleveren heb je prima kilo's.”
11 Januari 2021
Syngenta

Aangeboden door Syngenta Seeds

'Een prima bewaarui met een mooi rendement!'

Harold Hoofd uit Uithuizen heeft positieve ervaringen met uienras Motion van Syngenta. “De hardheid en huidvastheid maken van Motion een echte bewaarui. En bij het afleveren heb je prima kilo's.” In 2 afleveringen vertelt Harold zijn verhaal over rassenkeuze, teelttechniek en bewaring.
7 Januari 2021
Syngenta

Aangeboden door Syngenta Seeds

Fields of Innovation online bezoek waard

Van veldevenement naar een laagdrempelig, allesomvattend digitaal platform. Fields of Innovation van Syngenta maakte eind september haar online debuut. Telers over de hele wereld haakten daar op aan. En nog steeds, want de informatie blijft toegankelijk.
2 Oktober 2020
uien uienoogst zaaiuien

Aangeboden door Syngenta Seeds

“Zaaiuien tijdig rooien voor optimale (huid)kwaliteit”

Wie straks een goed verkoopbare partij zaaiuien in de schuur wil hebben, doet er goed aan om het gewas tijdig, bij circa 50% groen loof, te rooien. Dat levert niet alleen een mooiere kleur en een betere huidvastheid op, maar het heeft ook voordelen bij het droogproces. Want de teelt is nog niet klaar na de oogst.
26 Augustus 2020
Syngenta

Aangeboden door Syngenta Seeds

Timing MH bespuiting wordt een hele uitdaging

Door tweewassigheid en achterstand in ontwikkeling zal de timing van de MH bespuiting dit jaar op veel percelen een hele uitdaging worden. Goed nadenken over de bewaarbaarheid en de afzetmogelijkheden is belangrijker dan ooit. Ook de bespuiting zelf komt nauwkeurig.
24 Juli 2020
Syngenta

Aangeboden door Syngenta

Aardappelen: Let op voor phytophthora!

Het weer is wisselvallig. De huidige temperaturen en buien zijn ideaal voor het ontwikkelen van phytophtora. De ziektedruk neemt op sommige plaatsen toe. Wees dus alert op de situatie in uw percelen en houdt het bespuitingsschema gesloten. Preventief werken is altijd veel beter en goedkoper, dan achteraf curatief moeten corrigeren.
22 Juni 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden