USMEF

pesos

Inside Varkens

Varkensexport VS floreert dankzij Mexico

De Amerikaanse exportcijfers van varkensvlees blijven hoge ogen gooien. In augustus werd zo'n 225.000 ton vlees geëxporteerd. Dit is een recordexportvolume voor specifiek deze maand. Mexico is groot afnemer, China neemt wel beduidend minder volume af.
8 Oktober 2021
Trump

Nieuws Handelsverdrag

Trump sluit deal met grote vlees- en zuivelimporteur

De Verenigde Staten en Japan hebben recent een handelsdeal gesloten, waarbij de importtarieven op vlees en zuivel worden verlaagd. Voor rundvee- en varkenshouders in het land is dit een opsteker, gezien zij lijden onder de handelsoorlog met China.
27 Augustus 2019
handelsoorlog

Inside Varkens

China annuleert groot volume varkensvlees uit VS

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China doet de Amerikaanse varkensexport geen goed. Nu de gesprekken tussen beide landen opnieuw spaak zijn gelopen, hebben de Chinese inkopers grote volumes Amerikaans varkensvlees geannuleerd.
20 Mei 2019
Trump

Nieuws Handelsoorlog

Zuivelsector VS stuurt brandbrief aan Trump

American Dairy Coalition (ADC) heeft een brandbrief naar de Amerikaanse president Donald Trump gestuurd. Daarin staat het dringende verzoek de crisis op de zuivelmarkt te stoppen. Door de handelsoorlogen met China, Canada en Mexico zitten de zuivelprijzen in zwaar weer.
10 Januari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden