Fokzeugen

biggen varkens - agri

Nieuws Coronacrisis

Grote varkensintegratie VS gooit handdoek in de ring

Een van de grootste varkensfokkers in de Verenigde Staten, Maxwell Foods, heeft besloten om te gaan stoppen. Volgens het bedrijf is het onhoudbaar om de activiteiten voort te zetten gezien de financiële verliezen die er naar verwachting aan zitten te komen.
11 Augustus 2020
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Tönnies beraadt zich op flinke correctie zeugenprijs

De afzet van zeugenvlees is dusdanig slecht dat Tönnies voor week 17 geen zeugennotering kan afkondigen. Dit is deze week al de tweede opmerkelijke beslissing, gezien de Duitse slachtgigant voor de vleesvarkens ook al een Hauspreise hanteert. Varkenshandelaar Willy Tijs twijfelt sterk aan de motivatie van Tönnies.
16 April 2020
varkenshouderij biggen varkens - agri

Inside Varkens

Zeugenstapel in eurozone krimpt met 340.000

De zeugenstapel in de eurozone is behoorlijk gekrompen, wat een daling in het aantal biggen en vleesvarkens de komende maanden waarschijnlijk maakt. Ook het totale aantal varkens is gedaald. Wat zeggen deze cijfers?
25 September 2019
varkenshouderij biggen varkens - agri

Nieuws Varkensstapel

Nederlandse zeugenstapel holt achteruit

De zeugenstapel in Nederland is in het afgelopen jaar flink geslonken. Uit de telling van november (Europese Commissie) blijkt dat het aantal fokzeugen met 9% is gedaald tot 978.000 stuks. De Europese varkensstapel is met 1% gekrompen tot 147.766 miljoen.
26 Februari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden