Trendrapport Akkerbouw Pro

Trendrapport Akkerbouw Pro

Krijgt de oogst vat op de markt?

Alle ogen zijn gericht op de oogst van de akkerbouwgewassen. In het Trendrapport Akkerbouw van september 2020 schetsen we de ontwikkelingen en de invloed daarvan op de markt.
4 September 2020

Trendrapport Akkerbouw Pro

Oogst gewassen dient zich vroeg aan en verloopt vlot

De oogst van de gewassen dient zich dit jaar vroeg aan en verloopt vlot. Een belangrijke periode voor de verschillende akkerbouwmarkten. Jeannet Pennings schetst kort de belangrijkste ontwikkelingen die in het Trendrapport Akkerbouw van augustus besproken worden.
7 Augustus 2020

Trendrapport Akkerbouw Pro

Wordt het een jaar van overleven voor akkerbouw?

De Nederlandse akkerbouw gaat beslist niet een van haar beste oogstjaren tegemoet als je de teelt en de markt combineert, zo valt te lezen in het Boerenbusiness Trendrapport Akkerbouw van juli 2020 voor Akkerbouw Pro abonnees. Niels van der Boom vat de huidige stand van zaken samen.
9 Juli 2020

Trendrapport Akkerbouw Pro

Verzorgen gewassen een aanslag op teeltsaldo

De coronacrisis hield de akkerbouwmarkten afgelopen maand nog flink in zijn greep. Aan de andere kant resulteerde de droogte in oplopende teeltkosten. Jeannet Pennings licht het Trendrapport Akkerbouw over juni toe.
10 Juni 2020

Trendrapport Akkerbouw

Corona belemmert het zicht op nieuwe seizoen

De coronacrisis en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat, maakt het moeilijk om vooruit te kijken. Welke impact heeft corona op de verschillende akkerbouwmarkten? Jeannet Pennings licht het Trendrapport Akkerbouw over april toe.
7 Mei 2020

Trendrapport Akkerbouw Pro

Corona een containerbegrip voor alles wat niet loopt?

Een wat sombere stemming en onzekerheid... de uitbraak van het coronavirus is voelbaar in de verschillende akkerbouwmarkten. Een direct gevolg is de beperkte beschikbaarheid van koelcontainers en dat belemmert de overzeese export. Maar hoe is de situatie dichter bij huis, op de mestmarkt, nu het uitrijseizoen een zeer natte start kent?
6 Maart 2020

Trendrapport Akkerbouw

Wat als kou vooralsnog uitblijft?

De akkerbouwmarkten zijn het nieuwe jaar niet heel goed uit de startblokken gekomen. Net als de winter flauw is, zo is er ook een gebrek aan stemming op de markten. In dit trendrapport wordt vooruitgekeken naar het nieuwe aardappelseizoen. Ook worden de trends op de mestmarkt geanalyseerd. 
7 Februari 2020

Trendrapport Akkerbouw Pro

Wat zo mooi begon, eindigt modderig

Op de mestmarkt en rentemarkt was de maand november een rustige maand, maar dat geldt niet voor de uienmarkt en de aardappelmarkt. Wat speelde er allemaal?
6 December 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden