Trips

Hazera

Aangeboden door Hazera

Grote verschillen in tripsdruk tussen percelen

Welke invloed hebben factoren als teeltwijze en perceelsligging op de ontwikkeling van uien- en bonenvlieg en trips in de zaaiuienteelt? In 2020 is op 10 locaties – in Flevoland en Zeeland – een aanzet gedaan om met monitoring een antwoord op deze vraag te vinden.
10 Maart 2021
Boerenbusiness

Aangeboden door Hazera

Verkenning laag-risico middelen trips en uienvlieg

De huidige actualiteit toont het volop aan; de uienvlieg, bonenvlieg en tabakstrips zijn sleutelplagen in de uienteelt. Telers hebben in de afgelopen jaren met wisselend succes veel energie gestoken in de tripsbeheersing.
8 Juli 2020
uien Gewastour2020

Gewastour Week 28

Trips gevonden op perceel Ysselsteyn

Op het perceel in Ysselsteyn is afgelopen week trips gevonden en bestreden. De teler heeft met Batavia gespoten om de trips te bestrijden.
7 Juli 2020

Aangeboden door Bayer CropScience

Trips in uien in beeld

Naast de toch al moeizame start van de uienteelt dit jaar komt ook de eerste schade door trips weer in beeld. Hoe zat het ook alweer met de aanpak van trips en moeten we ons direct zorgen maken? Mark Ermers van Bayer CropScience neemt u mee naar de uien.
22 Juni 2020
akkerbouw uien uienareaal uienveld

Aangeboden door Syngenta Seeds

'Niet langer wachten met bestrijding trips in uien'

In meerdere regio's is al trips aangetroffen in uien en soms ook al bestreden. Ook in de minder goed ontwikkelde gewassen is nu alertheid geboden. “Als je het laat lopen kan het je zo je halve opbrengst kosten.”
19 Juni 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden