Tot de uitreiking
00 dagen
00 uren
00 minuten
00 seconden
Mede mogelijk gemaakt door

Health System van Piglet Treatment System

Boerenbusiness feliciteert Piglet Treatment System als tweede genomineerde voor de Agribusiness Award 2022. Het bedrijf heeft zijn Health System voor de Award aangemeld.

Het Health System is een modulair (digitaal) stalsysteem waarin het varken centraal staat. Het systeem biedt een oplossing op individueel dierniveau voor het toedienen en registreren van vaccins, antibiotica, gezondheidsmonitoring en dierwelzijn. Met een Health Injector, RFID-oormerken, datatransfer-systeem in de slachterijen en Health System Cloud Solutions zorgt het bedrijf voor een gesloten medicatie administratie.

In een toelichting laat de vakjury weten: "Een praktische innovatie, met als kern een waterdichte administratie van medicatie op individueel dierniveau en een unieke koppeling met gegevens uit de hele keten. Daarbij wordt samengewerkt met sterke partijen in de markt. Heel mooi is ook dat het eerste op basis van dit systeem gegarandeerde antibioticavrije vleesconcept inmiddels in de supermarkt ligt. Kortom, een systeem met vele mogelijkheden. Proficiat met jullie nominatie!"

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Agribusiness Award.