Special Gewastour 2018

Gewastour sluit af met seminar op ATH

7 September 2018

De Gewastour van Boerenbusiness zal op de AgroTechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen worden afgesloten. Vrijdag 14 september zal er een seminar worden gehouden, waarin de partners onder meer ingaan op de aardappelteelt en -markt. 

Het seminar van de Boerenbusiness Gewastour begint om 10:30 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur. Er zal onder andere aandacht zijn voor precisiebemesting en precisieteelt van aardappelen; Agrifirm en Triferto zullen hier meer over vertellen. Daarnaast zal Sencrop een toelichting geven op de mogelijkheden van een weerstation.

Aardappelbewaring en -markt 
Daarbij zal ENGIE Refrigeration ingaan op de aardappelbewaring. Ook zullen de marktspecialisten van DCA hun visie geven over de te verwachten prijsvorming van de aardappelen voor komend seizoen. Het is tevens mogelijk om met de genoemde bedrijven in gesprek te gaan. Tot slot is er ook een rooidemonstratie op het perceel in Biddinghuizen.

Het seminar van de Boerenbusiness Gewastour zal plaatsvinden in het Fedecom Business Paviljoen (veldnummer 3.26). De abonnees van Boerenbusiness ontvangen per e-mail een persoonlijke uitnodiging voor het seminar. Heeft u geen uitnodiging gehad? Neem dan gerust contact op met j.mojet@boerenbusiness.nl.

Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden