Granenexport 2019

wintertarwe tarwe - agri

Inside Granen & Grondstof

Waarom veel export niet veel geld betekent

Na een mager exportjaar doet de Europese Unie in de eerste helft van het marktseizoen goede zaken op de wereldmarkt. Competitief geprijsde tarwe, van goede kwaliteit en met een gunstige eurokoers zorgen ervoor dat Europa meespeelt op wereldniveau.
4 November 2019
akkerbouw tarweoogst tarwe - agri

Inside Granen & Grondstof

Strijd tussen Russische en Franse graanhandel

Gaat de voor de Europese granenmarkt belangrijke Algerijnse markt over in Russische handen? Handelaren verwachten dat zelfs de samenwerking van Franse graanhandelaren waarschijnlijk niet kan voorkomen dat de Europese exportmarkt deze afnemer verliest.
23 Juli 2019

Marktflits Granen

Tarwemarkt hinkt op twee gedachten

De Europese Unie, Rusland en Verenigde Staten doen allemaal hun best om afnemers voor tarwe te vinden. Desondanks stijgt de wereldvoorraad naar verwachting wel. Het houdt de markt stabiel.
15 April 2019

Marktflits Granen

Tarwekoers heeft bodem nog niet in zicht

De granenmarkt wordt op het moment gekenmerkt door rode noteringen. Marktexpert Wouter Baan vertelt in 60 seconden de achtergronden. 
11 Maart 2019

Marktflits Granen

Exportmarkt is Europa gunstig gezind

Roemenië en Frankrijk hebben een belangrijke Egyptische tender van tarwe binnengehaald en dat toont aan product uit Rusland en de Verenigde Staten te hoog geprijsd is. Daarbij hebben de landen een duidelijk logistiek voordeel. Welke kansen biedt dit op de markt?
4 Februari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden