Adverteren op Boerenbusiness

Bent u op zoek naar meer zichtbaarheid bij en verbintenis met uw doelgroep? Wilt u meer kennis delen of heeft u hulp nodig bij het behalen van conversiedoelen? Bij Boerenbusiness staan we klaar om u te helpen met al uw online advertentie vraagstukken. Of het nu gaat om een landelijke of regionale campagne, u voor de eerste keer adverteert of een grote cross-mediale campagne wilt uitzetten, we denken graag met u mee. Benut de kracht en het bereik van onze website en bijbehorende kanalen en krijg direct inzicht in de campagneresultaten voor meer grip op uw resultaten. Wel zo makkelijk. Download hiernaast onze mogelijkheden uitgesplitst per sector.

Videoproducties volledig op maat Boerenbusiness beschikt over een eigen studio met een green screen voor (live) videoproductie en een ICT/Designafdeling voor extra ondersteuning. Bijvoorbeeld voor presentaties, cursusmateriaal, online jaarvergaderingen, live Q&A of productpromoties.
Akkerbouw Melkveehouderij Varkenshouderij Videopakketten

Let's meet!
Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Boerenbusiness.nl? Of heeft u een leuke marketingcasus voor ons? De koffie staat klaar!


Media advies & Sales

m.oomen@dca-multimedia.nl 0320 - 269 527 LinkedIn.com/Boerenbusiness

Download gratis de mediakaart

Vul je gegevens in en ontvang de .PDF

Download gratis de mediakaart akkerbouw

Vul je gegevens in en ontvang de .PDF

Download gratis de mediakaart melkveehouderij

Vul je gegevens in en ontvang de .PDF

Download gratis de mediakaart varkenshouderij

Vul je gegevens in en ontvang de .PDF

Download gratis de brochure met alle opties voor videoproductie

Vul je gegevens in en ontvang de .PDF