Over Boerenbusiness

Boerenbusiness is onderdeel van DCA Market Intelligence. Sinds de oprichting van DCA in 2005 is markttransparantie onze drijfveer. Wij geloven dat betrouwbare prijs- en marktinformatie essentieel is voor de groter wordende uitdagingen van voedselproductie in de wereld. De internationale markten worden steeds volatieler en het wereldtoneel steeds complexer. Met onze activiteiten, producten en services bieden we de basis voor goed risicomanagement en een succesvolle bedrijfsvoering voor bedrijven die elke dag keihard werken voor het voeden van mensen wereldwijd.

Onze marktexperts geven online inzicht in de belangrijkste markten met de focus op Akkerbouw, Melkveehouderij en Varkenshouderij. Met actuele data en prijsinformatie in combinatie met adequate en betrouwbare journalistieke duiding is Boerenbusiness elke dag opnieuw een onmisbare bron voor agrarisch ondernemers in binnen- en buitenland.

Heb je een vraag, tip of tijd om even met ons te sparren? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat een berichtje achter via support@boerenbusiness.nl of bel ons op 0320 269 528.

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden