Agrifoto

Nieuws T-rijbewijs

Hogere vergoeding voor trekkerrijbewijs

21 Augustus 2019 - Jeannet Pennings - 1 reactie

Er komt een hogere vergoeding voor het behalen van het T-rijbewijs. Dit was €700, maar is verhoogd naar €850. De hogere vergoeding is van toepassing op alle T-rijbewijzen die op of na 1 augustus 2019 gehaald zijn.

De vergoeding voor het behalen van het T-rijbewijs is bedoeld voor de leerlingen voor wie de kosten een drempel kunnen zijn om te kiezen voor een opleiding in Groen, Grond, Infra. De sector heeft behoefte aan goede en vakbekwame medewerkers, en wil de drempel dus zo laag mogelijk houden.

De vergoeding is daarom per 1 augustus 2019 verhoogd tot €850, waarbij de datum op het rijbewijs leidend is. Er zijn wel voorwaarden verbonden aan de vergoeding en deze geldt alleen voor specifieke studierichtingen binnen de opleidingen Groen, Grond, Infra.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Jeannet Pennings

Jeannet heeft haar roots in de bloembollensector liggen en zij groeide op een agrarisch bedrijf in de kop van Noord-Holland op. Als generalist bericht ze voor Boerenbusiness over alle sectoren. Daarnaast verkent ze de mogelijkheden van sponsored advertising.
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
H. van de Zande 25 Augustus 2019
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/financieel/artikel/10883716/hogere-vergoeding-voor-trekkerrijbewijs]Hogere vergoeding voor trekkerrijbewijs[/url]
Dit gaat dus niet op voor een stagiair bij een bedrijf zonder personeel.
Onze stagiaire kreeg niets.
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden