FarmTrade

Aangeboden door 123 Huurgrond

FarmTrade komt met nieuwe update

6 Maart 2020

FarmTrade, het nieuwe handelsplatform voor agrarisch Nederland, komt eind volgende week met een nieuwe update. In vier maanden tijd hebben zich veel nieuwe gebruikers aangemeld en wordt er al veel verhandeld. Daardoor was een update nodig. 

Bart Keizers, die FarmTrade vier maanden geleden in de lucht bracht, is erg enthousiast over de nieuwe versie. “Met FarmTrade 2.0 hebben we echt leuke dingen doorgevoerd. Als gebruiker kan je straks handelsgroepen volgen, net als bij Twitter, maar dan in onze eigen sector en gericht op agrarische handel. Je krijgt dan alleen meldingen van handel waarin je echt bent geïnteresseerd. Zo kan je heel specifiek handelen in producten of machines, waarin jij als bedrijf bent gespecialiseerd.” 

Aan nieuwe handel geen gebrek
Vrijwel dagelijks komt er nieuwe handel op FarmTrade. Uiteenlopend van aardappelen, uien, machines, quota en meer. Inmiddels zijn er al 25 handelsgroepen op FarmTrade die allemaal hun eigen handel bevatten. Naast boeren komen er op FarmTrade ook steeds meer afnemers. Keizers: “Een aantal grotere aardappelhandelshuizen van Nederland zitten op FarmTrade, maar daarnaast ook tal van kleinere. Dat is eigenlijk ook het mooist, want vaak zijn het juist de kleinere bedrijven die je wilt leren kennen. Want dat zijn de bedrijven die de markt openbreken.” 

Dit is ook het doel van Keizers, om de agrarische handel open te breken. “Als je straks je handel op FarmTrade aanbiedt, bereik je een netwerk van Nederlandse boeren, Nederlandse afnemers en wellicht in de toekomst ook buitenlandse boeren en afnemers. Met FarmTrade ben je daardoor zelf de baas over de verkoop van je product”, sluit Keizers enthousiast af. 

FarmTrade is te downloaden in de App Store voor IPhone en Google Play voor Android. De update is eind volgende week zichtbaar in de Stores.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden