Shutterstock

Aangeboden door DCA-Markets

DCA-Markets biedt nieuwe tools voor marktanalyse

4 November 2020

Zakelijke beslissingen hebben vaak een risico-element in zich: moet ik nu alvast product in- of verkopen of wacht ik nog even? Ga ik de productie uitbreiden of niet? Bij dit soort beslissingen oriënteren we ons in de agribusiness vaak breed. We halen overal informatie vandaan om vertrouwen te krijgen dat de juiste keuze wordt gemaakt. Informatie is tenslotte het antwoord op onzekerheid.

Bij elke beslissing doet u dat als handelaar, in- of verkoper of risicomanager eigenlijk iedere keer opnieuw. Net zo goed als uw collega's dat doen. Maar zij doen dit dan weer op hun eigen manier, in hun eigen spreadsheets. Hier gaat ongemerkt heel veel tijd in zitten en er treden fouten op.

'Bij DCA-Markets weten we dat dit anders kan. Dat zeggen we uit eigen ervaring.'

Namelijk door al die data  op één overzichtelijk dashboard vast te leggen. En dit overzicht te delen met collega's. Iedereen kijkt dan gelijktijdig naar dezelfde actuele informatie. Het dashboard is altijd actueel met realtime koersen, noteringen en marktbewegingen.

Marktdata op deze manier delen kan nu heel eenvoudig op onze nieuwe website. Met data uit onze databases. De belangrijkste informatie rondom akkerbouw, zuivel, vee en voer is daarin opgenomen. U kunt met speciale maatwerkoplossingen ook overzichten creëren en bijhouden met uw eigen data of met informatie van derden.

Als u wilt zien hoe dit alles werkt, kijk dan op www.dca-markets.com (in het Engels). U kunt daar ook terecht voor vragen.

Powered by:
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden