Shutterstock

Nieuws Food

Eurofrigo breidt uit met nieuwe coldstore

13 Januari 2021 - Kimberly Bakker

Logistiek dienstverlener Eurofrigo zet de zeilen dit jaar bij en breidt het aantal eigen keurpunten uit. Het bedrijf is namelijk begonnen met de bouw van een nieuwe coldstore op de Maasvlakte. De verwachting is dat die medio 2021 opgeleverd kan worden.

Met de bouw van een nieuwe coldstore, die halverwege 2021 opgeleverd moet worden, streeft Eurofrigo naar uitbreiding en innovatie van de eigen keurpunten. Ook realiseert het hiermee al de zesde locatie in Nederland. "We hebben gekozen voor uitbreiding van de capaciteit in keurpunten en opslag, omdat we klantgerichter willen werken en meer flexibiliteit op het gebied van keuringen willen aanbieden", zegt Jeroen Tempels, de CEO van Eurofrigo. "We zien bijvoorbeeld dat klanten de afgelopen jaren steeds specifieker vragen om oplossingen op het gebied 'value added logistics' (VAS)."

Waarde toevoegen
Daarom wordt met de nieuwe locatie volledig ingezet op de 'value-added services'. Zo wordt deze coldstore met de modernste technieken ingericht. "Daarbij kun je denken aan cellen bestaande uit meerdere, afzonderlijk instelbare temperatuurzones", zo vertelt Tempels. "Ook bieden we, naast VAS, keuring en opslag, samen met Thermotraffic een volledige logistieke oplossing: van inklaring, transport en export tot keuring, containerlossing en -verladingen, opslag, orderpicken, ompakken, wegen en kwaliteitscontrole."

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is allround redacteur bij Boerenbusiness. Daarnaast heeft ze oog voor de social mediakanalen van Boerenbusiness.

Meer over

Eurofrigo
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden