FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

'FarmTrade, hét platform voor snelle handel'

21 Oktober 2021

FarmTrade biedt een dagelijks aanbod aan machines, productierechten, aardappelen, uien en andere producten op agrarisch gebied. Het online platform is dé verbinding in de agrarische sector van boer tot afnemer en alles daartussenin.

In 2019 lanceerde Bart Keizers de innovatieve 'must have' voor de agrarische wereld; FarmTrade. 'FarmTrade is een agrarische handelsapp, die de mogelijkheid biedt om te handelen in bijvoorbeeld uien, aardappelen, bietenquotum, machines en meer' aldus Bart Keizers. De meeste handel op FarmTrade wordt gedaan in machines, consumptie- en pootaardappelen. Daarnaast ziet Bart een opkomst in de vraag en het aanbod van uien, wortelen en groenten. Ook veel bietenquotum, betalingsrechten en producten voor de veehouderij, zoals fourage worden aangeboden op het online platform.

De gebruikers van de FarmTrade app zijn voornamelijk boeren en mechanisatiebedrijven. 'We zien steeds meer registraties van mechanisatiebedrijven. Gezien het gebruiksvriendelijke platform en het hoge aantal gebruikers, kiezen mechanisatiebedrijven voor FarmTrade als verlenging van hun verkoopkanaal.' FarmTrade is zeer geschikt voor de snelle handel. Men kan via de telefoon gemakkelijk een product (foto en beschrijving) uploaden en vervolgens met één druk op de knop hun aanbod verspreiden onder de 4.500 aangesloten bedrijven. 'Het grote voordeel van deze app is dat er direct contact gelegd kan worden met de (ver)kopende partij, waardoor een deal snel gemaakt is.' '

FarmTrade is niet alleen geschikt voor het verkopen van producten, maar wordt ook met succes gebruikt voor het uitzetten van de vraag naar bepaalde producten. Zo zijn er verschillende uienafnemers die bijvoorbeeld regelmatig vraag plaatsen naar gele of rode uien.' Daarnaast geeft Keizers aan dat er steeds meer afnemers zijn die groenten, zoals pastinaken en wortelen aanbieden maar ook aanvragen. 'En dat is ook wat we graag willen; agrarisch ondernemers met elkaar in contact brengen middels onze gebruiksvriendelijke FarmTrade app, zowel op het gebied van vraag als aanbod!

Ook gebruik maken van FarmTrade?
Ga naar de website of download FarmTrade in de App Store voor IPhone en Google Play voor Android.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden