De Rotterdamse pataticoon Bram Ladage heeft grote plannen. Over vijf jaar wil hij 100 locaties van ‘Bram’s Gourmet Frites’ hebben.
Het bedrijf dat dit jaar 50 jaar bestaat, begon in 1967 in Rotterdam met de verkoop van vers gesneden frites. Inmiddels zijn er ruim 30 verkooppunten. Onder de naam Bram’s Gourmet Frites opende Ladage in 2016 in het Duitse Essen de eerste buitenlandse vestiging van het bedrijf. Het concept van frites van aardappelen met schil, stoofvlees volgens receptuur van Herman den Blijker en zeecontainers die zijn omgebouwd tot flexibele food units, wordt dit jaar verder (inter)nationaal uitgerold.
De tweede vestiging waarbij frites als volwaardige maaltijd wordt benaderd, opent komende maand haar deuren in Spijkenisse. Over vijf jaar moeten er honderd vestigingen zijn’, vertelt directielid Rocco Ladage tegen de Snack Koerier.
Niet alleen nationaal is het bedrijf voorbereid op een stevige groei. Spanje, Denemarken en Duitsland staan op de planning en onderzocht wordt nog in welke landen in het Midden-Oosten het concept kans van slagen heeft.
© DCA Market Intelligence. Op deze marktinformatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan de inhoud te vermenigvuldigen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, in welke vorm dan ook, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van DCA Market Intelligence.