Potato Europe

Aangeboden door PotatoEurope

PotatoEurope 2021 | 1 & 2 september

14 Juni 2021

De voorbereidingen voor PotatoEurope 2021, dit jaar gehouden op 1 en 2 september, zijn in volle gang. Met het team van WUR Open Teelten in Lelystad zorgt de organisatie ervoor dat de evenementlocatie klaar is voor het eerste fysieke (internationale) aardappelevenement sinds lange tijd.

Net als bij voorgaande edities is ook dit jaar, naast het faciliteren van ontmoetingen binnen de gehele aardappelketen, het delen van informatie, kennis en innovaties met de sector een belangrijk doel van aardappelvakbeurs PotatoEurope. Daarom zal er tijdens deze editie opnieuw ruimte zijn voor alom bekende programmaonderdelen, zoals de binnen- en buitenbeurs, rooidemonstraties, demovelden, de Innovation Award en een wetenschappelijk symposium.

Meer dan 220 bedrijven hebben hun stand of plek op het beursterrein van PotatoEurope reeds geboekt, waarmee reeds 85% van de beurs gevuld is!

PotatoEurope is een internationaal evenement dat exclusief is gewijd aan de gehele aardappelketen en vindt elk jaar plaats in 1 van de 4 partnerlanden van de vakbeurs: Duitsland, België, Frankrijk en Nederland. De organisatie verwacht op 1 en 2 september 2021 circa 16.000 bezoekers te verwelkomen!

Wilt u op 1 en/of 2 september aardappelvakbeurs PotatoEurope bezoeken? Bestel dan nu uw ticket in de ticketshop. Meer informatie is ook te vinden op www.potatoeurope.nl

 

Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden