Shutterstock

Aangeboden door Uienhandel.com

Eerste uientender 2020 uitgebracht

15 Mei 2020

In 2018 bracht Uienhandel.com als eerste handelspartij in de uiensector een tender uit. Nadat ook vorig jaar meerdere tenders werden uitgeschreven wordt vandaag een nieuwe tender uitgebracht voor de oogst van 2020.

Via deze afzetvorm krijgen uientelers de kans om zich in te schrijven op een tender wanneer het prijsniveau en de condities hem/haar passen. Van tevoren worden alle voorwaarden en specificaties getoond, uientelers hebben vervolgens tot maandag 18 mei 18.00 uur de tijd om zich in te schrijven. Wanneer de tender is gesloten krijgen uientelers binnen 24 uur te horen of het aanbod is toegewezen.

Afgelopen jaren groot succes
Machiel Boons van Uienhandel.com geeft aan dat deze manier van uien vermarkten de afgelopen jaren erg goed is verlopen. "Telers vinden het fijn om zelf te kiezen wanneer zij handel doen. De voorwaarden zijn transparant en deze manier van uien verkopen wordt ervaren als ongedwongen, uientelers hoeven niet te wachten op het moment dat een handelaar of verwerker een bod uitbrengt waardoor zij de regie in eigen hand kunnen houden", aldus Boons.

Tender oogst 2020
De tender die Uienhandel.com uitschrijft heeft betrekking op gele zaaiuien, levering voor de Kerst van 2020. Uientelers bepalen zelf het volume waarmee zij willen deelnemen op basis van het aantal vrachten. Het volume is overigens wel gelimiteerd. 

De specificaties van de tender zijn hier te vinden.

Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden