Agrifoto

Aangeboden door ASA

Gebruik gewasbescherming anno 2021

21 Oktober 2021

De publieke opinie ten opzichte van gewasbescherming verandert. Toenemende wet- en regelgeving en steeds grotere weersextremen bij het telen van gewassen. Een aantal uitdagingen waar je als teler anno 2021 mee te maken krijgt op het gebied van gewasbescherming. 

Dit najaar organiseert Boerenbusiness in samenwerking met Aeres Training Centre voor de vierde keer de ASA. Een hoogwaardige training van 6 cursusdagen, die gericht is op alle aspecten van gewasbescherming. De deelnemers worden getraind in hedendaagse en toekomstige technieken. Ook is er aandacht voor diverse interessante thema's, zoals spuitomstandigheden, communicatie met de omgeving en precisietechnieken. 

Praktische informatie cursus
De cursus heeft dit jaar een subsidiemogelijkheid tot 85% via Colland Arbeidsmarkt. De voorwaarden van deze subsidie staan hier vermeld. Ook zijn er minimaal 4 spuitlicentiepunten te krijgen. Er is plaats voor 20 telers en de bijeenkomsten worden verspreid door het land georganiseerd in de periode van eind november 2021 tot maart 2022.

De deelnemers van de voorgaande edities vertellen in onderstaande video over hun ervaringen, en waarom het de moeite waard is deze cursus te volgen. Geïnteresseerd? Klik hier om in te schrijven voor de editie 2021/2022. 
 

Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden