Stoller Europe

Aangeboden door Stoller Europe

Verbetering rendement door plantfysiologie

19 April 2022

De huidige omstandigheden in de landbouw kennen grote uitdagingen. Zowel de kostprijs en soms ook de beschikbaarheid van noodzakelijke producten (meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, brandstoffen) rondom uw kostbare teelten staan onder druk.

Het is zaak om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare productiemiddelen om uw teelt tot een productief en financieel rendabel einde te brengen. Stoller Europe heeft een aantal innovatieve plantfysiologische oplossingen beschikbaar die de efficiency van de plantgroei verbeteren en goed passen binnen uw ICM/IPM-strategie.

Vigor Seed : verbetering van het wortelgestel, kieming en snelle opkomst. De plant is in staat meer nutriënten uit zijn omgeving op te nemen (Nutrient Use Efficiency, NUE) en minder gevoelig te zijn voor vochttekort tijdens het groeiseizoen.

Stimulante Plus en CitoCalcium : verbetering van de begingroei. De plant trekt zichzelf sneller en efficiënter door de doorgaans moeilijkere beginontwikkeling kort na opkomst heen. Een verbeterde start voor de rest van het seizoen. Daarnaast een verbetering van de vegetatieve groeifase. De plant zal een meer gebalanceerde en gelijkmatige gewasontwikkeling laten zien waardoor er een productief bovengronds gewas staat dat volop assimilaten zal produceren ter vorming van het eindproduct.

Hold : verbetering van de productiviteit tijdens het groeiseizoen door de door de plant zelf geproduceerde energie zo efficiënt mogelijk te laten gebruiken. Tijdens de groei ontstaan er altijd externe abiotische stressfactoren die de plant dereguleren in de efficiëntie van haar eigen energieproductie. Meer reguleren van de energie betekent hogere efficiency van de plant en tevens een verbetering van de kwaliteit van het eindproduct. Door een gelijkmatige groei en productie mag worden verwacht dat dit ten goede gaat komen aan de kwaliteit van het eindproduct. Verbeterde huidkwaliteit, maatsortering, interne kwaliteit en bewaarkwaliteit.

BioForge : tijdens het groeiseizoen kan uw kostbare teelt te maken krijgen met acute stressomstandigheden die kortstondig maar heftig van aard kunnen zijn. Te denken valt aan extreem hoge dan wel lage temperaturen, hevige regenval, hagel, of herbicideschade. Door de plant te ondersteunen in het herstellen van deze acute stresssituaties kan de plant snel weer terug naar een groeisituatie waarbij hij zijn energie weer kan steken in productie in plaats van langdurig herstel.

Kortom: de Stoller-oplossingen zijn een verantwoorde investering met een positief financieel rendement voor u als teler.

Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden