Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Zonnepanelen op het dak

'Ik wil een zo’n laag mogelijke footprint'

29 November 2022

Op het bloembollenbedrijf van Jeroen Schutte wordt hard gewerkt aan het verbouwen van aardappels, uien, gladiolen, tulpen, lelies en andere bolgewassen. De energie die nodig is voor het verwerken van de oogst komt voornamelijk van de zon.

De stroompiek op het bedrijf van Schutte begint in juni en loopt door tot het einde van het jaar. Iemand die veel stroom verbruikt in zijn bedrijf, moet investeren in zonnepanelen volgens Schutte. Zijn motivatie daarvoor is niet alleen financieel, maar ook duurzaamheid vindt hij erg belangrijk. "Ik wil mijn footprint zo laag mogelijk houden."

Tekst gaat verder onder de video.

Klik hier om het hele interview te zien.

Financiële mogelijkheden
Natuurlijk moet een investering in een installatie ook financieel aantrekkelijk zijn. Dankzij subsidie zijn zonnepanelen een interessant extra verdienmodel. Schutte: "Het is dus niet zo dat onze producten duurder worden omdat we duurzaam bezig zijn."

Schutte heeft ruim 3.000 zonnepanelen op de daken van zijn loodsen geïnstalleerd. Daarmee wekt hij bijna 700.000 kWh zonne-energie per jaar op.

Bereken uw rendement
Benieuwd wat u kunt verdienen door te investeren in zonnepanelen? Maak met deze Online Calculator een gratis berekening. Bent u net als Schutte enthousiast geworden om te investeren in een zonnepaneleninstallatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken hoeveel rendement zonnepanelen u kunnen geven.

Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak B.V. is een ervaren zonnepanelenspecialist, die inmiddels meer dan 900 grote zonnepaneleninstallatie in Nederland heeft gerealiseerd, met name in de agrarische industrie. Op hun website zijn veel verhalen van andere agrariërs met zonnepanelen te lezen.

 
Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox